Hlavní obsah

Naučte se nosit kalhoty podle královny krásy Olivie Culpoové

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká modelka Olivia Culpoová se proslavila v roce 2012, kdy se stala Miss Universe. Od té doby proslula svou vždy perfektní vizáží a vybraným módním stylem, který stojí za inspiraci. Je totiž rafinovaný, ženský a šik. V jejích outfitech hrají hlavní roli především trendy kalhoty.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Culpoová

Článek

Nosíte ráda pohodlné kalhoty a chcete i v nich vypadat elegantně a sexy? Nahlédněte do šatníku bývalé nejkrásnější ženy světa a naučte se je kombinovat stejně nenuceně jako ona.

Výrazné barvy

Všimla jste si někdy, jak jeden barevný prvek dokáže skvěle ozvláštnit i jinak nudný outfit? Přesně tento trik využila Olivia ve svůj prospěch. Stačilo obléknout rudé kalhoty s vysokým pasem k jednoduché bílé halence a bílému kabátku, a hned zaujala svým outfitem na první pohled.

Pokud si netroufáte na výraznou červenou barvu, můžete se porozhlédnout například po jejich zelené, žluté či modré variantě. Jediné, na co si dát pozor, je to, aby zbytek outfitu zůstal už jen v neutrálních tónech a bez zbytečně rušivých elementů.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Vlevo Olivia Culpoová. Kabát, Lindex, 2190 Kč. Halenka, H&M, 799 Kč. Kalhoty, Zoot, 599 Kč. Kabelka, H&M, 999 Kč. Boty na podpatku, Urbanlux, 1499 Kč

Trendy zvonáče

Džínové zvonáče slaví velký návrat. Není divu – kromě toho, že dokážou každému looku dodat na zajímavosti, zároveň umí krásně vytvarovat a opticky zeštíhlit stehna bez jediné návštěvy tělocvičny.

Oblékněte si je k volnější halence s balónovými rukávy, která ještě více umocní hippie vzhled, a doplňte hnědou kabelkou a botami na nízkém podpatku, které jsou pohodlné, ale zároveň prodlouží postavu.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Vlevo Olivia Culpoová. Halenka, Zoot, 649 Kč. Džíny, Zara, 899 Kč. Boty, Vagabond, 2999 Kč. Kabelka, Net-a-Porter, info o ceně v obchodě

Ležérní džíny

Potrpíte-li si na sportovní eleganci, pak není nic snazšího než si k obyčejným slimkám obléknout volnější košili, která vypadá nejlépe ležérně zakasaná. Vyberte ji v lehce oversized střihu a se zajímavým vzorem, který následně barevně slaďte i s větší kabelkou, do které se vám vejdou věci na celý den. Na nohy pak stačí obout obyčejné bílé tenisky, které jsou variabilní a můžete je zkombinovat s velkým množstvím outfitů.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Košile, Zara, 1299 Kč. Džíny, Levis, 2799 Kč. Kabelka, Answear, 7999 Kč. Boty, Urbanlux, 1208 Kč.

Vysoký pas

Nevzhledným bokovkám již dávno odzvonilo a jejich místo obsadily džíny s vysokým pasem. Ty mají mnoho výhod. Díky nim vám totiž netáhne na záda, můžete se kdykoli a kdekoli předklonit, a navíc k nim vypadají krásně zkrácené topy i svetříky. Pro jednoduchý romantický look můžete stejně jako Olivia sáhnout po bílém topu bez ramen, který si s džínami s vysokým pasem skvěle rozumí.

S doplňky si pak můžete vyhrát podle svého gusta. Olivia sáhla po bílé klasice, co se kabelky a bot týče, vy můžete klidně zaexperimentovat a vsadit například na různobarevné boty na podpatku nebo designově zajímavé kabelky.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Vlevo Olivia Culpoová. Top, H&M, 799 Kč. Kabelka, Zara, 2299 Kč. Džíny, Zoot, 2199 Kč. Boty, Net-a-Porter, info o ceně v obchodě

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám