Hlavní obsah

Módní ikona Tamara Kalinic: Z lékárnice tváří světových značek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tamaru Kalinic lze popsat jako jednu z nejvýraznějších influencerek v oblasti módy. Její styl, kreativita a neustálé hledání nových trendů ji staví do pozice módního lídra a slouží jako inspirace pro tisíce žen po celém světě. Zamilujte si její styl i vy.

Foto: Profimedia.cz

Tamara Kalinic

Článek

Tamara Kalinic je srbská influencerka a módní blogerka s více než 1,4 milionu sledujícími na Instagramu. Narodila se v Bělehradě a studovala ve Velké Británii, kde získala titul z farmacie.

Protože se již od raného dětství zajímala o svět módy, začala si při studiích přivydělávat u luxusních značek, jako jsou Gucci a Tod’s.

Následně se plně zaměřila na svůj vlastní blog „The Glam and Glitter“, a to ve chvíli, kdy módní blogy začínaly být populární. Zanedlouho si založila YouTube kanál, na kterém svým fanouškům ukazuje střípky ze svých dnů a oblečení včetně doplňků od luxusních módních značek.

Influencerka Grece Ghanemová: Stylově v každém věku

Styl
Foto: Profimedia.cz

Tamara Kalinic

Tamara je známá svým výrazným stylem, který kombinuje klasické kousky s nejnovějšími trendy. Její outfitové příspěvky jsou vždy dokonale nafocené a čeří vody módního světa. Sledující obdivují nejen její cit pro módu, ale i schopnost být vždy krok před ostatními a přinášet nové trendy.

Kromě toho Tamara spolupracuje s řadou módních značek a společností a její vliv na svět módy se neustále zvyšuje. Stala se ikonou stylu pro tisíce žen po celém světě. Pravidelně obráží všechny světové Týdny módy a ráda propaguje nové designéry.

Foto: Profimedia.cz

Tamara Kalinic

Tamara Kalinic dokázala inspirovat nejen svým stylem, ale také příběhem. Její cesta k úspěchu nebyla snadná, a to ji činí ještě více obdivuhodnou pro její fanoušky.

Dokázala se prosadit v konkurenčním světě módy a ukázala, že s tvrdou prací a odhodláním lze dosáhnout všeho.

Foto: Profimedia.cz

Tamara Kalinic

Přehlídka značky Viktor & Rolf obrátila módu vzhůru nohama

Styl

Na přehlídce značky Fendi zaujaly plyšové bagety

Styl

Reklama

Související témata:
Tamara Kalinic

Výběr článků

Načítám