Hlavní obsah

Módní dům Balenciaga představil kromě nové kolekce i speciální epizodu Simpsonů

Nejnovější přehlídka módního domu Balenciaga probíhala opravdu netradičně. Kromě klasického představení nové kolekce pro období jaro/léto 2022 totiž značka uvedla i speciální epizodu Simpsonů, jejíž děj se točil právě kolem Balenciagy. Seriáloví obyvatelé Springfieldu se tak objevili nejen v Paříži, ale i na přehlídkovém mole.

Foto: Profimedia.cz

Marge Simpsonová v modelu od Balenciagy

Článek

Simpsonovi se dali dohromady s proslulým módním domem Balenciaga ve speciální desetiminutové epizodě, která pošle všechny důležité postavy seriálu do Paříže na Fashion Week.

Epizoda, kterou mohly vidět nejdříve známé osobnosti z módního průmyslu v rámci přehlídky, která se konala v Théâtre du Châtelet, začíná scénkou, kdy Homer skoro zapomene, že má Marge narozeniny.

Dárek proto řeší na poslední chvíli a z jejího oblíbeného módního časopisu vyčte, že se jí líbí oslnivý model šatů od Balenciagy. Prostřednictvím mailu o ně požádá a šaty nakonec dorazí. S nimi ale i nečekaná cenovka 19 tisíc dolarů (přes 414 tisíc korun).

Homer ale Marge nikdy neviděl tak šťastnou, a proto se rozhodnou si je ponechat alespoň na pár hodin a poté vrátit.

Následně se děj epizody točí kolem Homera, který se za každou cenu snaží šaty uchránit před ušpiněním, aby je mohl vrátit.

Kreativní šéf módního domu Balenciaga Demna Gvasalia je situací dojat a rozhodne se se svým týmem dorazit do Springfieldu. Tam všechny tamní obyvatele pozve do Paříže. Některé pak dokonce přímo na přehlídkové molo.

Přehlídka pak nabízí spoustu ironických pohledů na svět módního průmyslu. V první řadě nechybí ani slavná šéfredaktorka americké mutace časopisu Vogue Anna Wintourová. Po mole se projde šerif Wiggum, Vočko, Skinnerova máma, Líza a Maggie, Smithers, Bart, Homer a samozřejmě Marge.

Foto: Profimedia.cz

V první řadě seděla i Anna Wintourová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám