Hlavní obsah

Mladí, krásní a nadějní. To jsou vítězové Elite Model Look 2018

Novinky, Linda Humlová

Ve Španělském sále Pražského hradu se ve čtvrtek 30. srpna uskutečnilo finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2018 pro Českou republiku a Slovensko. Vítězi se stali Marie Sýkorová (15) a Martin Burian (20) za Českou republiku a Jasmína Símová (14) a Jakub Janírek (18) za Slovensko. Všichni budou reprezentovat své země na světovém finále, které se odehraje v Londýně.

Elite Model Look 2018Video: Novinky

 
Článek

O nových nadějích světového modelingu rozhodovala porota složená z odborníků v oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů.

V porotě zasedly například topmodelky a tváře soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2018 Denisa Dvořáková a Michaela Kocianová, ředitelka scoutingu Elite World Iris Minier či ředitel soutěže Sáša Jány.

Foto: archiv Schwarzkopf Elite Model Look

Letošní vítězové a ředitel soutěže Sáša Jány.

Vítězové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2018 pro Českou a Slovenskou republiku mají slibně nakročeno k tomu zazářit na domácí i světové modelingové scéně, což potvrzují světové úspěchy výherců z minulých ročníků soutěže.

Foto: archiv Schwarzkopf Elite Model Look

Vítězky minulých ročníků soutěže.

„Finále Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR opět pomohlo odstartovat kariéry mladých modelek a modelů z Čech a Slovenska. Všichni finalisté budou mít možnost navázat na úspěšné kariéry topmodelek, jakými jsou Linda Vojtová, Hana Jiříčková, Míša Kocianová, Denisa Dvořáková či Michaela Hlaváčková. Doufám, že postup na světové finále Elite Model Look, které se uskuteční v Londýně, přinese národním vítězům a vítězkám takové možnosti jako Janě Tvrdíkové, Báře Podzimkové a Evě Klímkové, které se staly světovými vítězkami,“ říká Sáša Jány, ředitel soutěže.

Foto: archiv Schwarzkopf Elite Model Look

O hudební zážitek se v rámci finále postarali Ondřej Brzobohatý (na fotce vpravo) a Matěj Ruppert. Finálovým večerem provázel Jakub Prachař (na fotce vlevo).

Večerem provázel Jakub Prachař a o živelné hudební vystoupení se pak postarali Ondřej Brzobohatý a Matěj Ruppert. Při příležitosti 100. výročí vzniku Československa finále soutěže představilo i výběr z tvorby českého módního návrháře Jakuba Polanky a slovenského návrháře Marcela Holubce.

Akce se zúčastnily české i slovenské celebrity v čele se zpěvačkou Helenou Vondráčkovou, herečkami Ivou Pazderkovou, Hanou Vagnerovou či moderátorkou Lucií Borhyovou.

Foto: archiv Schwarzkopf Elite Model Look

Při příležitosti 100. výročí vzniku Československa finále představilo i výběr z tvorby českého módního návrháře Jakuba Polanky a slovenského návrháře Marcela Holubce.

Foto: archiv Schwarzkopf Elite Model Look

Čestnou předsedkyní poroty 27. ročníku projektu Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR se stala topmodelka a ambasadorka Planet Positive Hana Jiříčková.

Foto: archiv Schwarzkopf Elite Model Look

Topmodelka Michaela Kocianová

Reklama

Výběr článků

Načítám