Hlavní obsah

Maxišaty, ideální kousek do parného počasí

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Srpnové teploty jako by chtěly dohnat chladný začátek léta. Tropické hodnoty nad třicítku proto nejsou ničím výjimečným. Jak se do tohoto tropického počasí obléknout? Vsaďte na maxišaty, které v sobě skloubí pohodlí i eleganci.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Odd Molly.

Článek

V maxi délkách sice mnoho neodhalíte, to však neznamená, že v nich neuděláte parádu. Pokud vám ve skříni ještě chybí, dejte jim letos šanci. Jsou totiž lichotivé, pohodlné a sluší všem ženám bez ohledu na postavu i věk.

Oblíbené jsou květinové motivy nebo abstraktní vzory v bohémském stylu. Zvolit můžete také například modely se svislými proužky, které prodlužují postavu, nebo ty s trendy vzorem puntíků. Minimalistky se zase mohou porozhlédnout po jednobarevných modelech, kterým dodají šťávu výrazné doplňky.

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 1499 Kč. F&F, 749 Kč. Marks&Spencer, 1699 Kč. H&M, 949 Kč. H&M, 1299 Kč. H&M, 999 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Odd Molly.

Že si maxi délky nemůžete dovolit, protože jste nižší postavy? Tento problém hravě vyřeší obuv na vysokém podpatku nebo klínku. Naopak vyšší ženy by měly zvolit nízké pantofle a sandály. Po kouscích v maxi délkách mohou bez obav sáhnout i ženy s plnějšími tvary.

Než zapadne slunce aneb V čem vyrazit na rande

Styl

Dlouhé šaty a sukně totiž umí šikovně schovat případné nedostatky postavy. Je ale důležité dbát na správný střih. Ten by neměl být příliš volný, ideálně by měl lehce kopírovat vaši postavu. Nejlépe vypadají kousky z lehkých splývavých materiálů, které jsou v pase projmuté, a umí ho tak zvýraznit.

Foto: archiv firem

Zleva, Vero Moda (prodává Zoot), 549 Kč. Orsay, 1199 Kč. Marks&Spencer, 1699 Kč. F&F, 649 Kč. Pepe Jeans (prodává Zoot), 2299 Kč. Marks&Spencer, 1499 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay.

Svůj model se nebojte vyšperkovat módními doplňky. K létu také neodmyslitelně patří klobouky, sluneční brýle a výrazná bižuterie. Pohrajte si s kombinacemi a o dokonalý outfit do města nebo na pláž máte vystaráno. Elegantnější modely šatů pak můžete s klidem nosit i na večírek.

Foto: archiv firem

Zleva, Zoot, 1899 Kč. Gant, po slevě 5459 Kč. Cellbes, 999 Kč. F&F, 699 Kč. Hailys (prodává Zoot), 649 Kč. Orsay, 1499 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Než zapadne slunce aneb V čem vyrazit na rande

Dlouhé letní večery je škoda trávit doma. Vyrazte se svým protějškem na romantické rande či na večeři a užijte si dlouhé západy slunce při skleničce něčeho...

Výběr článků

Načítám