Hlavní obsah

Májová romance: Zamilujte si spodní prádlo v pudrových tónech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Květen je měsícem lásky, a nabízí tak skvělou příležitost pořídit si nové spodní prádlo v jemných pudrových tónech. Zamilujte si modely v rafinovaných střizích, pohodlné i s elegantní krajkou, které podtrhnou vaši ženskost.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Heidi Klumová s dcerou v kampani pro Intimissimi

Článek

Růžová barva v sobě skrývá spoustu odstínů. Je to mladistvá barva, i proto ji snad nejraději nosí ženy a dámy, které se mladě doopravdy cítí. Je spjatá s láskou, a proto se skvěle hodí právě ke spodnímu prádlu.

Pudrové tóny jsou skvělou volbou pro každou ženu, která hledá elegantní, sofistikované a pohodlné spodní prádlo. Tyto barvy jsou snadno kombinovatelné s různými druhy oblečení a jsou velmi univerzální.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: S kosticemi, Marks & Spencer, 999 Kč. Bez kostic, H&M, 399 Kč. Bílá, Marks & Spencer, 849 Kč. Růžová vlevo dole, H&M, 499 Kč. Napravo dole, Marks & Spencer, 1099 Kč

Jaké spodní prádlo si vybrat?

Pohodlí je pro mnoho žen nejdůležitějším faktorem při výběru spodního prádla. Nové trendy se zaměřují na použití měkkých a prodyšných materiálů, které jsou příjemné na nošení a zároveň snižují riziko podráždění kůže. Přestože jsou kvalitní materiály drahé, mnoho značek se rozhodlo investovat do kvality, aby zákazníkům nabídly co největší pohodlí.

Pyžama pro pohodlný a stylový domácí pobyt

Styl

Letos jsou v oblibě modely čistě krajkové a bezkosticové, které jsou ideální pro menší prsa a hodí se i na domácí nošení, kdy upřednostňujete pohodlí a jen lehkou oporu.

Nosí se ale také sexy modely s kosticemi, ale bez výztuže v košíčku, které jsou nejčastěji vyrobené z tylu, který je zdobený květinovou výšivkou.

Foto: archiv firmy

Podprsenka Karl Lagerfeld Bralette nevyztužená, Astratex, 1364 Kč

Jak si vybrat podprsenku?

Nesprávnou velikost podprsenky nosí podle statistik osm z deseti žen. Při výběru je třeba dbát nejen na velikost obvodu a košíčky, ale také samotný tvar podprsenky.

Obvod měřte těsně pod prsy pomocí krejčovského metru. Pamatujte na to, že by měl držet většinu váhy ňader. Ramínka by měla jen vypomáhat. Lem by měl být rovnoběžný s podlahou. Oblouk předznamenává velký obvod. Velikost košíčku je intuitivní. Důležité ale je, aby se kostice nezařezávala do kůže.

Foto: archiv firem

Zleva: Podprsenka růžová, F&F, 399 Kč. Kalhotky, F&F, 229 Kč. Podvazkový pás, F&F, 229 Kč. Podprsenka bez výztuže vpravo nahoře, Intimissimi, 1049 Kč. Růžovo-bílá, Intimissimi, 1049 Kč

Foto: archiv firmy

Podprsenka polovyztužená, Astratex, 1499 Kč

Vybírat můžete také mezi nejrůznějšími druhy kalhotek. Sexy variantou jsou tanga či brazilky, které jsou v zadní části vykrojenější než klasické kalhotky. Nebojte se také sáhnout po modelech s vysokým pasem, které hezky maskují nedokonalosti a zároveň jsou trendy.

Ideální volbou na léto jsou také body, která můžete nosit i na večer pod klasické sako.

Foto: archiv firmy

Zleva nahoře: Balkonová podprsenka, 499 Kč. Podprsenka bez kostic, 699 Kč. Body, 899 Kč. Dole: Saténová podprsenka bez kostic, 499 Kč. Set kalhotek, 349 Kč. Vše H&M

Foto: archiv firmy

Košilka, Tchibo, 649 Kč

Nová módní ikona: Nizozemská královna Máxima

Styl

Může se vám hodit na Firmy.cz: Prodej spodního prádla

Může se vám hodit na Zboží.cz: Dámské spodní prádlo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám