Hlavní obsah

Letní těhotenská móda podle celebrit

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těhotné ženy často volají po řešení problému, kterým je nedostatek atraktivního mateřského oblečení. Jinak jsou na tom hollywoodské hvězdy v očekávání, na jejichž trhu se nakupuje o trochu lépe. Našli jsme pro vás slavné maminky v očekávání a podle jejich outfitů připravili i možné alternativy, které nakoupíte i u nás.

Foto: Profimedia.cz

Těhotná dědička hotelového impéria Nicky Hiltonová

Článek

Nicky Hiltonová

Foto: Profimedia.cz

Nicki Hiltonová

Dědička hotelového impéria si libuje v šatech. Nosí jak romantické poseté kvítky, tak i více formální a sportovní modely: inspirujte se v teplých letních dnech jejím originálním, mladistvým stylem.

Doplňte šaty originálními brýlemi nebo netradičními doplňky a dotvořte tak elegantní vzhled.

Foto: Archiv firem

Šaty, New Yorker, 399 Kč. Brýle, New Yorker, 219 Kč. Náramek, Preciosa, 1175 Kč. Boty, Destroy, 2199 Kč.

Foto: Archiv firem

Šaty vhodné ke kojení 549 Kč. Kojící podprsenka, 379 Kč. Krajkové kalhotky, 219 Kč. Vše Bonprix. Žabky, Havaianas, 619 Kč. Brýle, Zanzan Metal Arm Collection, 7890 Kč.

Olivia Wildeová

Foto: Profimedia.cz

Olivia Wildeová

Známá herečka měla před těhotenstvím postavu modelky, mateřská kila jsou na ní, na rozdíl od blonďaté Nicky, daleko více znát. Zřejmě i proto svůj požehnaný stav řeší především pohodlnou, volnočasovou módou.

Namísto šatů obléká kalhoty a sukně střídá za pohodlné lacláče. Moc dobře ví, že v jednoduchosti je krása.

Foto: Archiv firem

Bomber, Dorothy Perkins, Zoot, 1249 Kč. Tregíny, H&M, 699 Kč. Košile, H&M, 599 Kč. Nazouvací boty, Vans, info o ceně v obchodě.

Foto: Archiv firem

Kojící triko, v sadě dva kusy, H&M, 699 Kč. Lacláče, Esprit, 2299 Kč. Bílé tenisky, Converse Pride, cca 1690 Kč. kabelka, Clarks, Zoot, 1669 Kč.

Megan Foxová, Hilaria Baldwinová

Foto: Profimedia.cz

Megan Foxová a Hilaria Baldwinová

Sexy symbol, smyslná herečka Megan Foxová, čeká s manželem Brianem Austinem Greenem již třetího potomka. Ani jedno těhotenství jí na kráse neubralo, a co se týče módního stylu, stále jde s aktuálními trendy.

Foto: Archiv firem

Klobouk, 599 Kč. Brýle, 249 Kč. Šaty, 899 Kč. Vše Lindex. Žabky, Roxy, 690 Kč.

Totéž se dá říct i o manželce herce Aleca Baldwina. Se svou mladou ženou čekají také třetího potomka, ačkoliv mají doma dvě malé děti. Jogínka Hilaria stejně jako Megan Foxová dá na poslední trendy.

Na snímku z New Yorku má na sobě tmavě modré vzorované šaty s odhalenými rameny. Festivalový trend, který hýbe módou po celém světě.

Foto: Archiv firem

Těhotenské šaty Mama.licious, Zoot, 1099 Kč. Náušnice, boty na zavazování a náhrdelník, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám