Hlavní obsah

Lehké prošívané bundy na přechodné období

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lehké prošívané bundy jsou ideálním společníkem na přechodné období. Vybírat můžete mezi nespočtem variant a stylů. Jakou si vyberete vy?

Foto: archiv firmy

Bunda, F&F, 699 Kč

Článek

Klasikou v podobě prošívané bundy nebo delšího zimního prošívaného kabátu s kapucí nic nezkazíte. Ve stylových modelech z aktuálních kolekcí budete prostě šik! Vybrat si můžete z trendy kousků v neutrálních, pastelových, nebo také ve výrazných sytých odstínech.

Elegantní variantou jsou jednoduché prošívané bundy s cibulovým vzorem v béžové, bílé, šedé nebo černé barvě, které se velmi snadno kombinují i s konzervativním módním stylem.

Foto: archiv firem

Zleva: Bunda, H&M, 999 Kč. Prošívaná dlouhá bunda, H&M, 2999 Kč. Vesta, Tchibo, 999 Kč. Bunda s kapucí, H&M, 1999 Kč. Béžová, Cos, 2726 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Zelená bunda, H&M, 999 Kč. Růžová bunda, Marks & Spencer, 2299 Kč. Hnědá, Jott, orientační cena 3000 Kč. Modrá bunda, s.Oliver, 3599 Kč. Zelenkavá, Marks & Spencer, 2299 Kč

Druhou variantou jsou pak bundy sportovní, které se hodí zejména na volný čas. Díky tomu, že jsou extrémně lehké, jsou ideálním společníkem na víkendové výletování.

Pokud vsadíte na zateplenou variantu, nemusíte se ji bát obléknout ani na hory. Je vhodná i jako tepelná mezivrstva do lyžařské bundy, ale rozhodně ji lze nosit i samostatně.

Velkou výhodou těchto bund také je, že jsou extrémně skladné a neváží skoro nic. Když vysvitne slunce, můžete ji proto pohodlně srolovat do batohu.

Foto: archiv firem

Zleva: Modrá funkční bunda, Columbia, 6499 Kč. Sportovní bunda, Columbia, 5199 Kč. Funkční bunda, Columbia, 6499 Kč. Dlouhá bunda, Jott, 7909 Kč

Kožená bunda – základ šatníku

Styl

Večerní róby z pařížského Haute couture týdne módy

Styl

Může se vám hodit na Zboží.cz: Dámské prošívané bundy, Dámské prošívané vesty

Reklama

Související témata:

Související články

Jaké trendy budou vládnout letošnímu jaru

Módní průmysl je vždy o krok napřed, a proto přichází s trendy pro jarní sezonu roku 2023.  Nenechte se ovlivnit aktuálními venkovními teplotami a začněte svůj...

Výběr článků

Načítám