Hlavní obsah

Kosmetické procedury, které ženy tají před partnery

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy i muži chtějí být krásní. Nejen sami pro sebe, ale samozřejmě i pro svého partnera či partnerku. Všechny to stojí nějaké úsilí, ženy ale přeci jenom o něco větší. Zástupkyně něžnějšího pohlaví kvůli přirozené kráse podstupují různé procedury, které ale před svými partnery úzkostlivě tají.

Foto: Profimedia.cz

Ženy udělají téměř cokoli, aby byly krásné. Partneři o tom ale nemusejí vědět.

Článek

Být přirozeně krásná bez potřeby jakýchkoli dílčích „úprav” se poštěstí jen málokteré ženě. Mnohé spíše mají nějakou menší či větší vadu na kráse. Kvůli partnerovi se ale všechny snaží vypadat co nejpřitažlivěji a zároveň přirozeně. Pomáhají jim k tomu mnohé kosmetické procedury a úpravy, o kterých ale muži nemají vědět.

Podle průzkumu uveřejněného na konci roku má průměrná žena zhruba osm kosmetických procedur, které i kvůli studu úzkostlivě tají před svou polovičkou. A jejich vykonáváním je schopna trávit i hodiny, jen aby ve výsledku vypadala přirozeně krásná.

Většina z 2000 žen, které se účastnily průzkumu, by například nikdy nesnesla, aby  jejich partner věděl, že na sobě měla zeštíhlující spodní prádlo, případně aby je viděl, jak si odstraňují ztvrdlou kůži na patách, uvedl server Daily Mail.

Mnohé ženy také úzkostlivě tají, že si čas od času odstraňují chloupky z nosu nebo si bělí zuby.

Mezi další procedury, kterými ženy své partnery rozhodně „nezatěžují”, patří i líčení či odličování a jakákoli aplikace omlazujících krémů, i když se někdy jedná o každodenní rituály.

Procedury, o kterých nesmí muži vědět (ani je vidět)
1. Odstraňování chloupků z prstů na nohou
2. Odstraňování chloupků z brady, obličeje
3. Odstraňování nadměrného ochlupení z těla
4. Odstraňování knírku
5. Odstraňování ztvrdlé kůže na nohou
6. Nošení/oblékání zeštíhlujícího spodního prádla
7. Trhání/úprava obočí
8. Úprava ochlupení do plavek
9. Odstraňování chloupků v nose
10. Jakékoli čištění a úprava pleti

Muži by se zděsili

Celé dvě třetiny žen se nikdy nesvěřují partnerovi s tím, co všechno každý den podstupují, aby byly krásné tak, jak je jejich partner vidí. Třetina dam si myslí, že by jejich polovičky byly zděšeny, kdyby se něco z toho dozvěděly.

„Studie jasně dokazuje, že ženy dokážou být ohledně svých zkrášlovacích procedur velmi tajnůstkářské,” potvrzují autoři studie.

„S postupem času možná některá tajemství poodhalí, ale pro klid svůj i ve vztahu si mnohé ženy ponechávají určitá tajemství po celý život,” dodávají.

Reklama

Související témata:

Související články

Účinné kosmetické rady za málo peněz

Syrová vejce a pivo na vlasy, kávové granule na celulitidu, pytlíčky s čajem či okurka proti vráskám a kruhům pod očima... Ke kráse stačí opravdu málo, přesto...

Jak se správně v zimě starat o pleť

O většinu věcí se musíme v zimě starat úplně jinak. O bazén, auto i květiny. Jiný přístup si ale zaslouží také naše pleť. Protože kosmetické přípravky, které...

Výběr článků

Načítám