Hlavní obsah

Vítězové prestižní modelingové soutěže Elite Model Look 2019

Novinky, Linda Humlová

Ve Španělském sále Pražského hradu se v úterý 27. srpna konalo 28. finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2019 pro Českou a Slovenskou republiku. Za ČR byli vybráni Sebastián Klimeš a Klára Binderová. Za Slovensko zvítězili Andrej Chamula a Charlotta Kušnírová. Vítězové budou reprezentovat své země na světovém finále.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Vítězové soutěže s modelkami (zleva) Michaelou Kociánovou, Danielou Peštovou a Denisou Dvořákovou. Uprostřed ředitel soutěže Saša Jány

Článek

V průběhu dubna a května se uskutečnilo v obchodních centrech po celé České a Slovenské republice celkem 25 castingů, které přilákaly pozornost čtyř tisíc mladých žen a mužů a další se hlásili prostřednictvím online přihlášek. Z nich se pak do finálového kola probojovalo celkem 23 účastníků.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Jedenáct finalistek soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2019

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Dvanáct finalistů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2019

O nových nadějích světového modelingu rozhodovala porota složená z odborníků z oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. Její čestnou předsedkyní se stala supermodelka Daniela Peštová.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Topmodelka Daniela Peštová

Vítězi se stali Klára Binderová a Sebastián Klimeš za Českou republiku a Charlotta Kušnírová a Andrej Chamula za Slovenskou republiku. Všichni čtyři budou reprezentovat své země na světovém finále, kde si top 15 finalistů rozdělí garantované smlouvy s agenturou Elite v celkové hodnotě 20 000 000 Kč.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Vítězové za Českou republiku Klára Binderová a Sebastián Klimeš

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Vítězové za Slovenskou republiku Charlotta Kušnírová a Andrej Chamula

„Jsem přesvědčený, že jsme dnes večer představili nové modelky s potenciálem Denisy Dvořákové, Hany Jiříčkové či Lindy Vojtové nebo Michaely Kocianové. Co se týká mužů, těší mě, že to byl historicky jednoznačně nejsilněji obsazený ročník. Vítězům budu na světovém finále držet palce, aby zabodovali tak, jako Josef Utěkal, Martin Burian či Bára Podzimková, Jana Tvrdíková nebo Eva Klímková,“ dodává Sáša Jány, ředitel soutěže.

Jako v předchozích ročnících se i tohoto slavnostního finálového večera zúčastnily topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například vítězka světového finále Elite Model Look 2016 Jana Tvrdíková, světová vítězka Elite Model Look 2013 Eva Klímková a slovenské topmodelky Barbora Brušková, Sasha Gachulincová, Linda Nývltová a další.

O vynikající hudební zážitek se v rámci finále postaral Ondřej Havelka a jeho Melody Makers. Finálovým večerem provázel Jakub Prachař.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám