Hlavní obsah

Kalhotová sukně se nosí i na podzim

Novinky, Eva Dvořáková

Kalhotová sukně je velmi módní a aktuální záležitostí. Nosila se v létě a bude se nosit i na podzim a v zimě. Bohužel už ale není možné v ní odhalit nohy. Kvůli nízkým teplotám je nutností končetiny zateplit silonkami, anebo vysokými kozačkami.

Foto: Archiv firem

Jak na kalhotovou sukni? Můžete ji nosit v létě i v zimě, do práce i na večírek. Stačí sladit s vhodnými doplňky a oblečením podle příležitosti. Zleva: Lindex, H&M, Asos.

Článek

Šedá a šik

Černé silonky oblékněte pod černou, volnější kalhotovou sukni. Co k nim? Letošnímu podzimu vládne mimo jiné i světle šedá barva. Proto neváhejte a k bílému triku nebo roláku s dlouhými rukávy oblékněte zateplené sako s páskem, plstěné nazouvací tenisky na suchý zip a luxusní kabelku z telecí kůže zavěste na předloktí.

Pokud chcete doladit doplňky, vsaďte na střízlivost. K šedé, bílé a stříbrné skvěle sedne stříbrný šperk doplněný křišťálovými, nebo černými kameny.

Foto: Archiv firem

Prsten, Preciosa, 1225 Kč. Kabelka z telecí kůže, DKNY, 5780 Kč. Plstěné slip ony Toms, Urbanlux, 2180 Kč. Krátký kabát, Reserved, info o ceně v obchodě. Kalhotová sukně, H&M, 799 Kč.

V barvě velbloudí srsti

Dlouhý vlněný kabát v barvě velbloudí srsti si bude rozumět s tmavou džínovinou. Jak dál? Krátké kozačky s přezkou barevně slaďte s kabátem a koženkovou kabelkou ozdobenou zlatými cvoky. Podle příležitosti volte buď košili, anebo triko a blejzr. Co se týče barvy doplňků, zlatá je jasnou volbou. Neuškodí ani perly.

Foto: Archiv firem

Kabelka, Aldo, 1399 Kč. Perličkový náhrdelník, s.Oliver, 999 Kč. Boty, Salamander, info o ceně v obchodě. Kabát, s.Oliver, 4799 Kč. Džínová kalhotová sukně, Karen Millen, info o ceně v obchodě.

Elegance v kůži

Jak si poradit s outfitem na večerní party nebo koktejl? Využijte služeb moderní a nadčasové kůže. Skvělou službu poskytne bílá košile s elegantní černou mašlí, která top vyzvedne na vyšší úroveň. Jak dál?

K tělovým punčochám obujte kotníkové boty na vyšším podpatku a do ruky vezměte psaníčko. K tomuto outfitu se velmi hodí vlasy vyčesat do drdolu a jako poslední vrstvu obléci dlouhý černý kabát, nebo klasický trenčkot.

Foto: Archiv firem

Naušnice, Pandora, info o ceně v obchodě. Psaníčko Toms, Urbanlux, info o ceně na webu. Košile, Karen Millen. Boty na pdopatku, Salamnder, info o ceně v obchodě. KOžená kalhotová sukně, F&F.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám