Hlavní obsah

Inspirujte se trendy overaly podle celebrit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete svůj šatník ozvláštnit novým kouskem? Pak vsaďte na univerzální overaly. Ty sluší ženám všech velikostí a tvarů, a navíc se hodí na běžné nošení i na speciální události. Stačí je jednoduše proměnit pomocí doplňků. Jak je nosí celebrity?

Foto: Profimedia.cz

Modelka Alessandra Ambrosiová

Článek

Overaly jsou pohodlnou alternativou k šatům. Mezi nejlichotivější patří ty s dlouhými nohavicemi, stačí si jen vybrat střih, který bude slušet právě vám. Trendy jsou pak nejvíce s volnými nohavicemi, které zároveň působí velmi lichotivě. Můžete ale vsadit také na tzv. rompery, tedy overaly s krátkými nohavicemi, které jsou ideální na letní radovánky.

Pokud potřebujete zakrýt větší bříško, vsaďte na volnější střih nebo zajímavě řešený dekolt, který přitáhne pozornost. Velmi lichotivý je například zavinovací střih.

Drobnější dámy se zase mohou podívat po vypasovaném živůtku na ramínka, který dá vyniknout štíhlému pasu i pažím.

Džínové sukně vracejí úder. Nosí se midi

Styl

Jak nosit overaly po vzoru celebrit?

  1. Neformálně šik: Overaly jsou často volbou pro celebrity, které chtějí vytvořit pohodlný, avšak elegantní vzhled. Většinou si zvolí přiléhavé overaly s lehce volnějšími nohavicemi a kombinují je s doplňky, jako jsou kožené bundy nebo elegantní boty na podpatku. Tento styl vytváří dojem nonšalantní elegance, která je oblíbená i na mnoha přehlídkových molech.
  2. Sportovní styl: Některé celebrity raději volí sportovnější styl. Obvykle volí overal v utility stylu (s velkými kapsami), který doplní stylovými teniskami.
  3. Městská elegance: Overaly mohou být také součástí sofistikovanějšího městského stylu. Celebrity často zvolí jednobarevný overal a přidají k němu luxusní doplňky, jako jsou kabelky a elegantní náhrdelníky. V létě naopak sahají po pestrobarevných modelech, ke kterým sladí i doplňky. Povinnou výbavou jsou pak velké sluneční brýle, za kterými se mohou schovat před fotoaparáty bulvárních reportérů.
  4. Retro revival: Retro stylizace jsou v poslední době velmi trendy, to platí i pro overaly. Některé celebrity zbožňují modely, které evokují módu minulých dekád, jako jsou sedmdesátá nebo osmdesátá léta. Tohoto retro nádechu může být dosaženo výběrem barev, vzorů a střihů, které byly typické pro danou éru.

Barbie mánie: Zamilujte si módní kousky v odstínech růžové

Styl

Letní šaty všech barev a vzorů

Styl

Může se vám hodit na Zboží.cz: Dámské overaly, Dámské sluneční brýle, Dámské tenisky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám