Hlavní obsah

Hřejivé doplňky: Čepice a šály

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teploty pod nulou a všudypřítomná tma, zima už o sobě dává pořádně vědět. Také už nevíte, jak se venku zahřát? Vybavte se do mrazů teplou péřovou bundou a nezapomeňte také na hřejivé doplňky. Jaké jsou letos trendy?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Článek

Pro kompletní ochranu před zimou nezapomeňte svoji bundu doplnit o hřejivé doplňky v podobě šály a čepice.

Letos se nosí zejména barevné modely, které přidají na zajímavosti i bundám v neutrální barevné paletě.

Odvážnou, ale velmi efektní volbou jsou neonové doplňky, které vás navíc opticky rozzáří. Volit můžete mezi vlněnými, bavlněnými, ale i luxusními kašmírovými kousky, které jsou nesmírně hebounké a vydrží ve skříni dlouhá léta.

Foto: archiv firem

Zleva: Čepice, Marks & Spencer, 399 Kč. Modrá šála, H&M, 399 Kč. Zelená, H&M, 399 Kč. Růžová šála, H&M, 299 Kč. Růžová čepice, H&M, 299 Kč

Šály

Nezbytností každého dámského šatníku je bezpochyby šála. Odvažte se při výběru a vsaďte na výrazné modely, které zaujmou na první pohled.

Dejte šanci poutavým vzorům a výrazným barvám nebo vsaďte na klasiku v podobě neutrálních odstínů, jako je béžová, hnědá či černá.

Prošívané bundy do tuhých mrazů

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Rukavice, Lindex, 499 Kč. Hnědá čepice, Tchibo, 249 Kč. Béžová čepice, Marks & Spencer, 399 Kč. Klobouček, Marks & Spencer, 699 Kč. Kašmírová šála, H&M, 1299 Kč

Čepice

Ze široké nabídky různých střihů, stylů a barev si rozhodně vyberete. Oblíbené zůstávají beanies neboli jednoduché čepice, které pěkně doplní ležérní outfit. Naopak modely s kožešinovou bambulí již patří pouze do hor.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Foto: archiv firem

Zleva: Čepice, C&A, 250 Kč. Kašmírová šála, Marks & Spencer, 2699 Kč. Růžová čepice s červeným logem, Hugo (prodává Answear), 1299 Kč. Návleky na ruce, Marks & Spencer, 499 Kč. Pruhovaná čepice, Marks & Spencer, 399 Kč

Při výběru si nezapomeňte dát pozor na materiál. U všech zimních doplňků platí – čím teplejší, tím lepší. Za nejluxusnější kousky rozhodně platí pletené čepice či šály z kašmíru, které, ačkoliv jsou tenké, pořádně zahřejí. Totéž platí i pro merino vlnu. Za obojí si ale připlatíte.

Mrazuvzdornou ochranu zajistí i klasické hrubě pletené čepice s podšitým flísem.

Foto: archiv firem

Zleva: Žlutá čepice, C&A, 250 Kč. Béžová čepice, C&A, 250 Kč. Šála, C&A, 350 Kč. Béžová šála, H&M, 349 Kč. Černá kašmírová šála, H&M, 1799 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz: Šály, Čepice

Reklama

Související témata:

Související články

Prošívané bundy do tuhých mrazů

Zanedlouho nastane astronomická zima. Pokud již nyní mrznete ve flaušovém kabátu, je na čase pořídit si prošívanou bundu, která vás spolehlivě ochrání i před...

Stylové kabáty z přehlídkových mol

Stejně jako se příroda zahalila do překrásných podzimních tónů, je tady čas převléknout kabát i vám. Jaké se budou letos nosit?

Výběr článků

Načítám