Hlavní obsah

Hostem na podzimní svatbě

Novinky, Eva Dvořáková

Svatba je vždy krásnou, intimní a romantickou záležitostí. A ačkoli se tato oslava lásky koná především v letních měsících, jsou tací, kteří si svůj velký den schovávají na chladnější dny. Jak si v takovém případě poradit s oblečením?

Foto: Profimedia.cz

V chladnějším počasí je vhodné na svatbě vyměnit letní motivy za flitry a kožešiny.

Článek

Peřím nic nezkazíte

Ať už se obřad koná vevnitř, nebo venku, je vhodné počítat s tím, že u šatů na ramínka se bez teplejšího svršku neobejdete. Pokud víte, že se většina slavnosti bude odehrávat vevnitř a venku budete jen minimálně, vsaďte na efektivní bolerko z barevných pírek.

Foto: Archiv firem

Psaníčko, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Boty, H&M, 599 Kč. Bolerko na ramena, Topshop, 2000 Kč. Náušnice, Klenotnictví Rýdl, 7990 Kč. Šaty, Little Mistress, Zoot, 2269 Kč.

Pod něj se hodí kovově stříbrné šaty se sukní, jednoduché lodičky v barvě neutrální nude a stříbrné psaníčko ladící s luxusně třpytivými náušnicemi.

Velký Gatsby

Chystá se velká svatba, kde nikdo neočekává formální oděv? Pak pozvěte na pomoc bujnou představivost a začněte kombinovat. Flitry působí v létě příliš lacině, na podzim a v zimě jsou ale jasným svatebním must have.

Nesmí však působit vulgárně (například v podobě ultra krátkých mini šatů), lepší bude, pokud flitry zařadíte například v podobě tílka, a to třeba ke krásné rozevláté tříčtvrteční sukni z růžového tylu.

Foto: Archiv firem

Náušnice, C&A, 175 Kč. Lodičky, Humanic, 1299 Kč. Tílko, H&M, 999 Kč. Kožíšek, H&M, 1799 Kč. Sukně, Little Mistress, Zoot, 1499 Kč.

Ramena a záda zahalte do roztomilého huňatého kožíšku a na nohy obujte elegantní lodičky s páskem přes nárt, které se nezují ani při tanci. K této kombinaci bude vypadat dobře například i bižuterie, a to v podobě perel.

Podzimní dekadence

Letos na podzim, stejně jako minulý rok, jsou velmi aktuální všechny odstíny červené. A jinak tomu není ani u rudé. Aby celek nepůsobil příliš tvrdě, bordó barvu rozzáříte zlatými doplňky.

Volte například zlaté lodičky na vysokém podpatku, které stylem, stejně jako šaty, lehce připomínají 70. léta. Do ruky stačí psaníčko, místo bižuterie volte raději pravé zlato, které může být ozdobeno drahým kamenem.

Foto: Archiv firem

Náušnice, klenotnictví Halada, info o ceně v butiku. Šaty, F&F, 829 kč. Boty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kožich, Takko, 899 Kč. Kabelka, Humanic, 799 Kč.

Stejně jako u předchozích kombinací, i zde se hodí svršek v napodobenině zvířecí srsti. Rozhodně ale nic nezkazíte, pokud vsadíte na klasický černý vypasovaný kabát.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám