Hlavní obsah

Hledáte nový účes ve stylu francouzské elegance? Zvolte ofinu

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechcete měnit délku vašich vlasů, ale přesto toužíte po změně? Vyzkoušejte ležérní dlouhou ofinu, která je tolik oblíbená u stylových Pařížanek. Navíc je ideální volbou na nadcházející podzim i zimu. Do léta pak budete opět dlouhovláska.

Foto: Profimedia.cz

Ofiny jsou trendy napříč sezónami.

Článek

Krátká, dlouhá, každá vypadá skvěle. Pokud se rozhodujete, jakou ofinu si na podzim pořídit, zvolte takovou, která končí těsně pod obočím a je pečlivě prostříhaná. Taková ofina působí žensky, ale zároveň ne příliš upjatě a upraveně. Navíc celkově změkčí vzhled a zvýrazní kontury obličeje.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Angelina Jolie

Další výhodou ofiny je, že se hodí ke všem délkám vlasů. Nemusíte se bát, že kvůli ní přijdete o možnost vytvářet nejrůznější účesy, protože všem dodá ten správný šmrnc. Nám se nejvíce líbí ve spojení s ležérním culíkem. Přerostlou ofinu pak rozdělte na dvě poloviny a sčešte ke stranám obličeje.

Foto: Profimedia.cz

Spisovatelka Caroline De Maigretová

Pokud nevíte, jak se o ofinu starat, návod je jednoduchý. Fénujte ji pomocí velkého kartáče, jednou ji potáhněte směrem doleva, podruhé doleva. Vlasy fénujte nejlépe za mokra, aby vám účes co nejdéle vydržel. Na závěr pak na vlasy použijte fixační sprej. Ale pozor, lakujte vždy zespoda, aby ofina nepůsobila mastně! Druhý a třetí den pak můžete použít suchý šampón na vlasy.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Katie Holmesová

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám