Hlavní obsah

Emmy Awards 2019: Co si oblékly hvězdy seriálu Hra o trůny a další

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 23. září ráno se v americkém Los Angeles odehrál v pořadí již 71. ročník slavnostního předávání televizních cen Emmy. Pokud nepatříte mezi fanoušky seriálů, talk show a jiných televizních relací, vychutnejte si alespoň pohled na krásné róby a smokingy, ve kterých na akci herečky a herci vyrazili. V letošním roce nebyla o eleganci nouze.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Emilia Clarkeová

Článek

Hra o nejlepší outfit

Mezi nejsledovanější hosty celého večera patřili herci a herečky ze seriálu Hra o trůny, který vyhrál počtvrté a naposled ocenění v kategorii drama seriál roku.

Herečka Emilia Clarkeová překvapila s dlouhými vlasy a róbou značky Valentino, jejíž výstřih sahal doslova až do pasu. Její herecká kolegyně Sophie Turnerová vsadila na konzervativnější šaty značky Louis Vuitton v pudrové barvě a rovněž patřila k ozdobám večera.

Ukázkou toho, jak by při slavnostních příležitostech měla vypadat pánská móda, byl jistě herec Kit Harington. Naopak jeho kolega Peter Dinklage by příště k slušivému obleku mohl přidat i stejně slušivé boty.

Foto: Profimedia.cz

Zleva Herečka Emilia Clarkeová, herec Kit Harington, herečka Sophie Turnerová

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Jameela Jamilová, zpěvačka Mandy Mooreová

Zlatý věk Hollywoodu

Odhalená ramena dominovala fialovému koberci. Róbu s jedním rukávem světle mentolové barvy zvolila britská herečka Jameela Jamilová, která rovněž patřila mezi nejlépe oblečené dámy večera.

Oba rukávy pak nechala spadnout zpěvačka Mandy Mooreová, která si oblékla šaty značky Brandon Maxwell. Její celkový look pak připomínal éru zlatého Hollywoodu.

Na klasickou róbu tentokrát vsadila i populární zpěvačka Halsey, která se jindy vyžívá spíše v extravagantních a sexy modelech. V růžových šatech od libanonského návrháře Rami Kadi byla nepřehlédnutelná. Střihově obdobný model značky Dior doplněný o pásek oblékla i padesátiletá herečka Naomi Wattsová.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Jameela Jamilová, zpěvačka Mandy Mooreová, zpěvačka Halsey

Foto: Profimedia.cz

Herečka Naomi Wattsová

Nejodvážnější róby večera

Jednu z nejodvážnějších rób tradičně vynesla modelka Kendall Jennerová. Přestože neukázala ani kousek kůže, zraky přítomných i tak uhranula specificky řešenou róbou. Ta se skládala z poměrně klasických šatů střihu na způsob mořské panny s květinovým vzorem a latexového body.

Její sestra Kim Kardashianová si pak vybrala klasickou černou sametovou róbu, kterou doplnila výrazným diamantovým náhrdelníkem ve tvaru kříže.

Mezi nejdiskutovanější modely se zařadil outfit Zendayi. Tato mladinká herečka a zpěvačka vynesla do společnosti model ve smaragdové barvě od návrhářky Wery Vang, který doplnila stejnobarevnými lodičkami od Briana Atwooda.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelka Kendall Jennerová, herečka a zpěvačka Zendaya, televizní osobnost Kim Kardashianová

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Čeští návrháři, které stojí za to sledovat

První zářijový týden se tradičně nesl na vlně Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku (MBPFW). Tento svátek módy nabízí každoročně to nejlepší z české módní scény...

Výběr článků

Načítám