Hlavní obsah

Elegantní kabáty, ve kterých vám nebude zima

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kabát patří mezi zimní nezbytnosti. Při jeho výběru byste měla dávat pozor zejména na materiálové složení, barvu a střih. Pouze kvalitní kabát vám totiž bude dělat parádu mnohdy i několik desítek let. Navíc vám v něm nebude zima, i když teploty klesnou pod nulu.

Foto: archiv firmy

Kabát, Marks&Spencer, 3999 Kč

Článek

Známe to všechny. Na zimu se máme tendenci obalovat, a to nejen oblečením. Pořiďte si letos teplý kabát, který vás udrží v teple i bez zbytečného přibírání na váze. Vybere si každá z vás!

Klasické

Dáváte přednost jednoduchému elegantnímu stylu, který vás bude bavit i za pár let? Přizpůsobte tomu i výběr svého kabátu. Klasikou je černý kousek v pánském stylu, v nabídce jsou ale i barevnější varianty, které jsou stále poměrně konzervativní, ale přitom elegantní.

Co se týče střihu, vyberte si takový, který vám bude nejvíce slušet. Nám se nejvíce líbí vypasované i over-sized varianty.

Foto: archiv firem

Zleva: Zoot, 7999 Kč. Gant, info o ceně v obchodě. Marks&Spencer, 4699 Kč. H&M, 2999 Kč

Velbloudí srst

Další každoroční klasikou jsou kabáty v barvách velbloudí srsti. Jsou prudce elegantní a sluší všem ženám bez ohledu na jejich věk, postavu i barvu vlasů.

Foto: archiv firem

Zleva: H&M, 2999 Kč. Mango, 3999 Kč. Mango, 2999 Kč. Zara, 2999 Kč

Zavinovací

Zavinovací kabáty mají jednu velkou přednost. Dokážou díky pásku skvěle zvýraznit ženskou siluetu a mají tendenci ji i zeštíhlovat. Skvěle se proto hodí pro dámy se silnějšími postavami, které potřebují schovat boky či hýždě a vyzdvihnout pas.

Foto: archiv firem

Zleva: Marks&Spencer, 3999 Kč. Zoot, 1619 Kč. Zoot, 2699 Kč. Takko, 1399 Kč

Kostkované

Kostkovaný vzor je trendy každou sezónu, navíc ozvláštní i sebejednodušší outfit. Stačí si jen vybrat takové barevné provedení, které vám bude nejlépe lichotit a bude se vám hodit ke zbytku šatníku.

Foto: archiv firem

Zleva: Zoot, 2399 Kč. Gant, info o ceně v obchodě. Marks&Spencer, 3999 Kč. Zara, 3999 Kč

Prošívané

Prošívané kabáty se poperou s každou zimou. Pozor si dejte ale na výběr materiálů, ze kterých je kabát vyrobený. Měl by být nepromokavý a mít dobré izolační vlastnosti.

Foto: archiv firem

Zleva: Zara, 2999 Kč. Cellbes, 2599 Kč. Colmar, 12760 Kč. Geox, 7999 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám