Hlavní obsah

Elegantní a nadčasová móda z dílny Armani

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ikonický italský módní návrhář Giorgio Armani předvedl svou nejnovější kolekci na jaro a léto 2023 v rámci Milánského týdne módy. Podívejte se na záznam z jeho oslnivé módní show, které nechyběl lesk a třpyt.

Giorgio Armani ukázal novou kolekci na příští jaro a léto.Video: AP

 
Článek

Značka Emporio Armani uvedla na trh novou kolekci, v rámci které se snaží vnést do dámských šatníků „dotek svobody a otevřenosti“. Inspirací se ostřílenému návrháři Giorgiu Armanimu stalo cestování.

Lehkost bytí a dovolenková atmosféra byly z kolekce cítit na každém kroku. Nechyběly volné kalhoty, dlouhé košile přes kalhoty podobné sarongům a volné topy.

Looky byly často doplněné černými barety, koženými kabelkami a bez výjimky plochými botami.

To nejzajímavější z New Yorku. Prohlédněte si trendy pro příští sezonu

Styl

„Tato kolekce vyjadřuje myšlenku svobody a otevřenosti,“ uvedl Armani v prohlášení a dodal, že chce každodennímu nošení dodat lehkost svátečního vzhledu.

Celá kolekce se nesla v odstínech modré, zelené a fialové. Na večer pak nechyběly ozdobné topy z korálků či třpytivé, poloprůhledné šaty v pastelových odstínech.

Reklama

Související články

Barbie mánie aneb Růžová barva se vrací

Přehlídka značky Valentino, vysoké platformy a film Barbie. Co mají společného? Sytě růžovou barvu, ze které se pomalu stává nový žhavý trend.

Výběr článků

Načítám