Hlavní obsah

Dovolenková móda aneb Staňte se královnou pláže

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je tady a s ním konečně i čas zasloužené dovolené. Chystáte se do vysněné přímořské destinace, nebo dáváte přednost relaxu u jezera? Ať už se rozhodnete trávit dovolenou jakkoli, v povinné letní výbavě by vám rozhodně neměly chybět slušivé plavky, vzdušný kaftan i slaměný klobouk. Nestyďte se udělat si radost a vyberte si něco z aktuálních letních kolekcí.

Foto: archiv firmy F&F

Ilustrační foto

Článek

Tropický trend

Užívejte si exotickou atmosféru dovolenkové destinace naplno! Tropické potisky jsou jedním z top trendů letní sezóny a nevyhnuly se ani plážové módě. Vyberte si ze svěžích barevných modelů plavek s motivy tropické fauny či flóry, nebo v případě, že se vám líbí spíše jednobarevné plavky, doplňte svůj plážový look stylovým kaftanem s exotickým vzorem.

Vybírat můžete z nepřeberného množství potisků i střihů. Štíhlým ženám sluší jak bikiny, tak trendy jednodílné plavky, a pokud například potřebujete skrýt větší bříško nebo boky, zvolte módní kalhotky s vysokým pasem. Pro silnější postavy jsou jednou z variant také tankiny nebo plavkové kalhotky se sukýnkou.

Foto: archiv firem

Kaftan, Lindex, 799 Kč. Bikiny, podprsenka 1299 Kč, kalhotky 999 Kč, obojí Desigual. Pantofle, Urbanlux, 2190 Kč. Klobouk, Esprit, 849 Kč. Župan, F&F, 649 Kč. Zelené plavky, F&F, 499 Kč. Pareo, Lidl, 129 Kč. Černé bikiny, podprsenka 399 Kč

Sexy diva

Vyžíváte se ve slunění a postavu do plavek pečlivě rýsujete již od Vánoc? Pak se ji nestyďte ukázat! Oblečte si jedinečný model se zajímavým potiskem, atraktivním šněrováním či sexy průstřihem a uvidíte, že vás na pláži nikdo nepřehlédne. Letos jsou opět trendy plavky v červené barvě, ale chybu neuděláte ani s elegantními černými či s extravagantními modely se zvířecím potiskem.

Samozřejmostí jsou také správné plážové doplňky. Slaměný klobouk či lehoučký kaftan perfektně doplní váš letní outfit a navíc vás spolehlivě ochrání před slunečními paprsky při delším pobytu na pláži či koupališti. Brýle, knihu a opalovací krém zase bezpečně ukryje prostorná plážová taška, kterou můžete sladit s celkovým outfitem.

Jako boty zvolte klidně nazouvací pantofle, ale nebojte se vsadit ani na sandály na klínku, které protáhnou nohy a přilákají pozornost. Ideální způsob, jak okouzlit rekreanty u hotelového bazénu.

Foto: archiv firmy

Tunika, Cellbes, 599 Kč. Černé plavky, Van Graaf, 1999 Kč. Černé boty, Baťa, 1199 Kč. Červené plavky, F&F, 649 Kč. Klobouk, Van Graaf, 799 Kč. Taška, Deichmann, 599 Kč. Proužkované pantofle, Humanic, 1299 Kč. Sarong, H&M, 179 Kč. Pantofle, Humanic, 399 Kč

Etno a boho

Také na vás sluneční paprsky působí jako magická hůlka, díky níž se každé léto proměníte v bohémku, která miluje etnické potisky a boho střapce? Pokud souhlasně kývete, pořiďte si na dovolenou plavky nebo kaftan ve stejném stylu. Vybrat si můžete mezi veselými barevnými vzory, nebo vsaďte na osvědčenou černou klasiku, která je doplněna výšivkami květin.

Samozřejmostí je také pohodlná letní obuv. Povězte „ano“ trendy střapatým sandálům, které se budou nádherně vyjímat na vaší opálené pokožce.

Foto: archiv firem

Černé plavky s výšivkou, Dorothy Perkins (prodává Zoot), 949 Kč. Espadrilky, Humanic, 799 Kč. Kaftan, H&M, 799 Kč. Černé plavky, Cellbes, 999 Kč. Pantofle, H&M, 599 Kč. Šortky, Tchibo, 349 Kč. Barevné plavky, F&F, 499 Kč. Pantofle, Humanic, 1099 Kč

Sportem ku zdraví

Nepotrpíte si na přílišnou zdobnost, zato vás zajímá účelovost a komfort? Pak vsaďte na jednoduché sportovní plavky, které udrží všechny křivky na svém místě a zároveň vás nijak nebudou omezovat ani v náročnějších sportovních aktivitách.

Výhodou jednodílných plavek je, že suplují top, tudíž stačí přidat slušivé kraťásky či vzdušné kalhoty a můžete vyrazit do restaurace či k baru. Přes dvoudílné plavky přehoďte pohodlný kaftan. Celý outfit pak nezapomeňte sladit s pohodlnými botami – volte nejlépe gumové pantofle či žabky.

Foto: archiv firem

Kaftan, Lindex, 799 Kč. Plavky zelené, podprsenka 2339 Kč, kalhotky 1689 Kč, obojí Calvin Klein (prodává Zoot). Žabky, CCC, 349 Kč. Černé plavky, H&M, 599 Kč. Šortky, H&M, 599 Kč. Bílé pantofle, Urbanlux, 1359 Kč. Žluté plavky, Calvin Klein, 2399 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám