Hlavní obsah

Do módy se vracejí upnuté slipové plavky, muži se děsí

Londýn

Pánové s nedokonalou postavou a malým objemem v rozkroku budou toto léto trpět. Mladíci, kteří chtějí svou dokonalou postavu ukázat a nestydí se za své pohlavní orgány, se totiž opět uchylují k nošení slipových plavek. Potvrzují to obchodníci z celé Evropy. Mezi obhájci šortek a kraťasů jsou pak prý především pánové v letech, kteří se cítí vedle nabušených mladíků nepatřičně.

Foto: Profimedia.cz

Muži si opět oblíbili nošení slipů a slipových plavek.

Článek

„Naprosto to kopíruje trendy poslední doby ve spodním prádle,“ tvrdí anglický nákupčí Mithun Ramanandi, podle něhož poslední měsíce prudce roste obliba ve slipech a upnutém spodním prádle.

„Mladí muži, kteří denně chodí do posilovny a pečují o svou vizáž, jsou na svá těla náležitě pyšní, a rádi se svými přednostmi pochlubí. A malé, upnuté plavky jim to umožňují,“ dosává Ramanandi.

A slova "mladý" a "sebevědomý" týkající se těla jsou velmi důležitá, neboť odpovídají trendu, který propagují i módní časopisy. Poté, co se na obálce Vanity Fair objevili fotbalisté Didier Drogba a Cristiano Ronaldo v upnutém spodním prádle, prodeje tohoto typu prádla okamžitě vzrostly.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalisté Didier Drogba a Cristiano Ronaldo

Existují ale limity pro nošení upnutých odhalujících plavek, jako pořádný pivní pupek visící přes gumu a povadlé a špekovité bříško nad gumou. Proto také řada mužů volí raději šortky.

Muži by si také měli uvědomit, že slipové plavky odhalují i to, jak moc jim bylo naděleno či jak moc byla voda, z níž vycházejí, studená.

Anketa

Jaké mužské plavky upřednostňujete vy?
Upnuté šortky
9,9 %
Volné šortky
75,9 %
Slipy
8,4 %
Tanga
2,3 %
Žádné
3,5 %
Celkem hlasovalo 10306 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Léto ve znamení velmi svůdných micro bikin

Bikiny již několik desítek let patří mezi stálice plážové módy. Každým rokem se mění nejen materiály a barevnost, ale též střihy. Stylisté pak největší vývoj...

Výběr článků

Načítám