Hlavní obsah

Chcete mít lehčí krok? Pořiďte si bundu plněnou heliem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdálo se vám někdy, že dokážete létat? Váš sen se může stát realitou. Uznávaný italský designér Andrew Kostman totiž navrhl nositelnou nafukovací bundu plněnou heliem. K dispozici bude omezené množství sto kusů, cena za model startuje na částce necelých 215 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Módní puffer naplněný heliem z návrhářské dílny italského designéra Andrewa Kostmana.

Článek

Andrew Kostman zaujal již v minulosti milovníky designu svým konceptem pro boty Yeezy, které jsou vyústěním spolupráce firmy Adidas a amerického rapera Kanyeho Westa.

V současné době se naplno věnuje svému vlastnímu projektu Helium-10 000, pod kterým se skrývá unikátní heliová bunda vyrobená na základě myšlenky nafukovacího balonku, který nese dítě.

Foto: Profimedia.cz

Italský designér Andrew Kostman.

Bundu Kostman navrhoval v Itálii, vyrobena ale byla v Japonsku z odolného, ale přitom ultratenkého a „přísně tajného“ materiálu, který je navržen tak, aby odolal tlaku helia, které je potřeba k jejímu nafouknutí.

Součástí balení je lahev helia, která slouží k dofukování. Létající bunda je stále testována a čeká na svůj debut po vývoji, který trval několik měsíců a nyní směřuje k optimalizaci několika detailů. Bunda bude k dispozici v šesti barevných variacích.

Foto: Profimedia.cz

Heliová bunda.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám