Hlavní obsah

Ceny Emmy 2021: Móda z červeného koberce

V pondělí 20. září ráno se v americkém Los Angeles odehrál v pořadí již 73. ročník slavnostního předávání televizních cen Emmy. Pokud nepatříte mezi fanoušky seriálů, talk show a jiných televizních relací, vychutnejte si alespoň pohled na krásné róby a nápadité smokingy, ve kterých na akci herečky a herci vyrazili.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Anya Taylor-Joyová.

Článek

Nejkrásnější róbu večera vynesla Anya Taylor-Joyová, která na červený koberec dorazila v oslnivě žlutých šatech značky Dior. Model byl složený ze dvou částí. Jednoduché světle žluté šaty s vykrojenými zády, které těsně kopírovaly hereččinu siluetu, vyvažovalo efektivní žluté bolerko, které rovněž plnilo funkci dlouhé vlečky.

Jednoduchou, ale přesto prudce elegantní róbu předvedla oblíbená herečka Kate Winsletová, která si oblékla klasické splývavé šaty s netopýřími rukávy z dílny Giorgio Armani.

Herečka Sarah Paulsonová tentokrát vsadila na efektní červené šaty s výraznými rukávy a hlubokým véčkovým výstřihem od návrhářky Caroliny Herrery.

Met Gala: Jaké šaty oblékly celebrity na nejvýznamnější módní akci roku

Styl

Slavnostního předávání se zúčastnila i herečka Catherine Zeta-Jonesová se svým manželem, hercem Michaelem Douglasem. Herečka si oblékla vínovou klasickou róbu od návrhářky Cristiny Ottavianové. Korzetové šaty bez ramínek a s hlubokým rozparkem podtrhly hereččiny přednosti.

Styloví pánové

Nápaditý smoking předvedl herec Jason Sudeikis. Vsadil na sametový model od návrháře Toma Forda v nezvyklé šedo-modro-zelené barvě, který doplnil uvolněným motýlkem.

Herec Dan Levy vyrazil na ceremoniál v nezvyklém prodlouženém obleku od značky Valentino. Kromě netradičního střihu model vynikal i svou barvou.

Všechny zmíněné a další modely naleznete v galerii.

Reklama

Související články

Jaké trendy budou vládnout letošnímu podzimu

Léto sice ještě nekončí, ale v regálech obchodů už dávno panuje podzimní zboží. Začněte proto pomalu odkládat letní šaty na dno skříně a podívejte se na první...

Výběr článků

Načítám