Hlavní obsah

Čelenky se vrací do módy, podívejte se, jak je nosit

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Univerzální doplněk celebrit i obyčejných žen je čelenka už několik let. Dá se s ní zkrotit nepoddajná hříva nebo částečně zamaskovat mastnější hlava. Klíčem k úspěchu je jen vybrat typ a styl účesu, který pro vás bude co nejvíce lichotivý.

Foto: Profimedia.cz

Čelenky jsou v kurzu.

Článek

Možná si ji pamatujete ještě z dětských let, kdy bylo nošení čelenky takřka denním chlebem. Díky ní byly malé holčičky ještě roztomilejší, a to dokonce i tehdy, kdy jim za plastovou ozdobou sem tam vyčuhoval nějaký rozcuchaný pramen navíc.

Z malého děvčátka jednou vyroste dospělá žena, ale to v žádném případě neznamená, že by se měla vzdát doplňku, který je jí blízký. Pokud víte, jak na to, slušivou ozdobu do vlasů můžete s grácií vynést do společnosti, na schůzku nebo si s ní sepnout neposlušné vlasy, když jdete sportovat.

Inspiraci, na jaké způsoby se dá čelenka nosit, můžete načerpat z následujících fotek dospělých žen, kterým tento slušivý doplněk více než lichotí. Jejich vyznavačky najdete i mezi českými celebritami. Bára Basiková ji v létě oblékla k éterickým rozevlátým šatům a kontrastní černé kožené bundě, modelka Eliška Bučková naopak zvolila indiánský styl vyšperkovaný topem s třásněmi.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Bára Basiková

Foto: Profimedia.cz

Modelka Eliška Bučková

Foto: Profimedia.cz

Paris Hiltonová

Foto: Profimedia.cz

Vanessa Hudgensová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Lily Cole

Foto: Profimedia.cz

Kelly Osbourneová

Foto: Profimedia.cz

Herečka Mena Suvariová

Foto: Profimedia.cz

Herečka Mischa Bartonová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Alessandra Ambrosiová

Reklama

Související témata:

Související články

Změňte svůj střih pomocí trendy ofiny

Pokud se změnou teplot a počasí chystáte změnit i svůj střih vlasů, inspirujte se u hvězd. Ofina je hit, který téměř nikdy nevychází z módy. Podle tvaru...

Co o ženách prozradí odstín vlasů

Každá žena chce být jedinečná a něčím specifickým vyniknout. Každé se také líbí něco jiného, barvu a úpravu vlasů nevyjímaje. Zatímco tak jedna nedá dopustit...

Výběr článků

Načítám