Hlavní obsah

Bundy a lehké kabáty do přechodného období

Podzim už o sobě dává vědět, a proto je nejvyšší čas vyzbrojit se do nevlídného počasí praktickým svrškem, který vás udrží v teple. Po jakých modelech pro přechodné období se vyplatí sáhnout?

Foto: archiv firmy

Kabát, C&A, 2500 Kč

Článek

Patříte k milovnicím pohodlné a ležérní módy? V tom případě sáhněte po zateplené bundokošili neboli shacketu, která je hitem letošní sezony. Nejlépe vypadá v kombinaci s džínami a kotníkovou obuví.

Pokud si naopak potrpíte na elegantnější styl oblékání, vsaďte na nadčasový trenčkot nebo elegantní kabát v jednoduchém střihu. Vybírejte mezi klasickými béžovými modely, nebo dodejte svému šatníku špetku extravagance a sáhněte po kostkovaném modelu.

Foto: archiv firem

Zleva: Kabát, Lindex, 3199 Kč. Kabát, Lindex, 2999 Kč. Bundokošile ze syntetické kůže, Marks & Spencer, 1999 Kč. Košile, H&M, 999 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, C&A

Foto: archiv firem

Zleva: Propínací sako, F&F, 799 Kč. Lehký kabát, Marks & Spencer, 2299 Kč. Lehký kabát, H&M, 1499 Kč. Kabát, Lindex, 2299 Kč

Podzimními stálicemi jsou pak zateplené pláštěnky a ležérní parky, které se nemusíte bát obléknout ani do města. Stačí je doplnit robustními vojenskými botami, které se letos vrátily do módy.

A co na sebe, když začne pomalu přituhovat? Prošívané, lehce zateplené svršky vás před nízkými podzimními teplotami spolehlivě ochrání. Kromě klasických ležérně-sportovních modelů jsou letos na podzim trendem i prošívané „košilové“ bundičky. Který kousek bude váš?

Foto: archiv firem

Zleva: Košilová bunda, F&F, 749 Kč. Kabát, Lindex, 1699 Kč. Bunda, H&M, 999 Kč. Dámské sako, F&F, 749 Kč.

Foto: archiv firmy

Bunda, F&F, 799 Kč

Podzim v denimu. Pro ni i pro něj

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Bunda, C&A, 1598 Kč. Kabátek, Cellbes, 2299 Kč. Košilová bunda, Cellbes, 2299 Kč. Prošívaná bunda, F&F, 799 Kč

Reklama

Výběr článků

Načítám