Hlavní obsah

BAFTA 2021: Hvězdy na červeném koberci

V sobotu 10. a v neděli 11. dubna se do londýnské Royal Albert Hall sjely světové celebrity na hlavní část udílení 74. ročníku cen britských filmových kritiků British Academy Film Awards – BAFTA. Jaké šaty zvolily herečky i zpěvačky a komu se výběr letos (ne)zdařil?

Foto: Profimedia.cz

Phoebe Dynevorová

Článek

Stejně jako vše ostatní, i letošní udílení cen BAFTA bylo jiné. Místo tradičního večera plného hvězd s účastí britské královské rodiny se událost rozdělila do dvou večerů a probíhala zejména virtuálně bez účasti šlechty.

Z amerického Los Angeles se připojila herečka Renée Zellwegerová, která na sobě měla stříbrnou róbu značky Armani, jež skvěle obemknula hereččinu vysportovanou postavu. Jednu z nejkrásnějších rób vynesla herečka Anna Kendricková. Na sobě měla plisované šaty od libanonského návrháře Zuhaira Murada.

Nejhlubší výstřih na zádech letos předvedla zpěvačka Andra Dayová, která zvolila výraznou zelenou róbu zdobenou zlatým řetězem od značky Elie Saab.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Anna Kendricková, zpěvačka Andra Dayová, herečka Renée Zellwegerová

Sázka na jistotu

Pětadvacetiletá herečka Phoebe Dynevorová, která se proslavila jako Daphne Bridgertonová v seriálu Bridgertonovi, zvolila jednoduchou, ale oslnivou černou róbu značky Louis Vuitton s asymetricky řešeným vrškem. Svůj model doplnila jen nenápadnými diamantovými šperky, decentním líčením a lehce zvlněnými vlasy.

Po podobně minimalistickém modelu sáhla i herečka Sophie Cooksonová, a to od značky Armani. Figuru obepínající model ozvláštňovala výrazná ramena zdobená flitry.

Oslnivý lesk a třpyt. Tak vypadá kolekce z dílny Armani

Styl

Výrazný flitrovaný model rovněž od značky Louis Vuitton oblékla herečka Gugu Mbatha-Raw. Stylizace do 20. let se povedla na výbornou. Pokládaná vlna a efektní metalické sandály už byly jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Phoebe Dynevorová, herečka Gugu Mbatha-Raw, herečka Sophie Cooksonová

Přešlapy večera

Jindy skvěle oblečená Priyanka Chopra Jonasová tentokrát šlápla vedle. Bollywoodem inspirovaný outfit od značky Pertegaz působil přinejmenším rozpačitě. Bílá řasená sukně v kombinaci s červeným rozepnutým kabátkem s výšivkou k sobě neseděly, korunou všeho byly černé lodičky společně se silonovými punčochami.

Podobně neuchopený model předvedla i zpěvačka Celeste. Šaty od návrhářky Dilary Findikogluové ve smaragdově zelené barvě zpěvačku zbytečně deformovaly a působily smutným a zastaralým dojmem.

Zpěvačka Corinne Bailey Raeová pak sáhla po stylingu, který připomínal styl zpěvačky Avril Lavigne v dobách její největší slávy. Nelichotivě působila i délka šatů v kombinaci s kotníčkovými botami.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Priyanka Chopra Jonasová, zpěvačka Celeste, zpěvačka Corinne Bailey Raeová

Reklama

Související články

Jarní kabelky, které nedáte z ruky

S prvním jarním dnem přichází také obměna garderoby. Pokud jste již vytřídila svůj šatník a zbylo vám v něm místo, odměňte se novou kabelkou ve výrazné barvě....

Výběr článků

Načítám