Hlavní obsah

Aktuální ročník modelingové soutěže Elite Model Look bude mít brzy své vítěze

Novinky, Linda Humlová

Ve středu 30. srpna proběhne ve Španělském sále Pražského hradu slavnostní vyhlášení vítězů prestižní modelingové soutěže Elite Model Look 2017. Z finalistek a finalistů bude vybrána reprezentantka a také reprezentant zvlášť z České republiky a Slovenska. Na ty bude následně čekat nadnárodní kolo soutěže, kterého se každoročně účastní zástupci ze 40 zemí světa.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Světové finále soutěže

Článek

V průběhu března a dubna se uskutečnilo v obchodních centrech po celé České republice a na Slovensku celkem 25 castingů, ze kterých vzešlo 24 finalistek a finalistů.

Po speciálním soustředění, které budoucí modelky a modelové absolvovali, je nyní čeká velkolepé finále, ze kterého vzejdou celkem čtyři vítězové. Na dívku a chlapce z České republiky a Slovenska pak bude čekat postup do 34. nadnárodního finále.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Vítězové z minulého roku

I tento rok budou součástí akce topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například ambasadorky projektu Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2017 Michaela Kocianová a Zuzana Stráská, vítězka světového finále EML 2013 Eva Klímková, české a slovenské topmodelky Daniela Kociánová, Denisa Dvořáková, Adriana Čerňanová, Barbora Brušková, Sasha Gachulincová a vítězka světového finále EML 2016 Jana Tvrdíková.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Ambasadorka akce Zuzana Stráská.

Předsedkyní poroty se stane česká topmodelka Linda Vojtová, která říká: „Výhra v soutěži Elite Model Look v roce 2000 zásadně změnila vývoj mojí kariéry a výrazně mi pomohla dostat se ve světě módy na vrchol. Proto jsem velice ráda, že mohu zastoupit úlohu předsedkyně poroty a tím podpořit novou a talentovanou generaci tváří z našich krajin.“

Foto: Profimedia.cz

Linda Vojtová s vítězema minulého ročníku.

Slavnostní vyhlášení se uskuteční v prostorách Pražského hradu. „Jsem potěšen, že finále Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR se opět koná v nádherném Španělském sále. Doufám, že mladí lidé, kteří na finále dostanou šanci vstoupit do vrcholového modelingu, vytvoří v nádherných kolekcích krásný večer plný módy a hudby,“ dodává Sáša Jány, ředitel soutěže.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Prostory konání akce.

Reklama

Výběr článků

Načítám