Hlavní obsah

Academy Museum Gala 2022: Nejkrásnější šaty večera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

O víkendu se slavilo první výročí nově otevřeného Akademického muzea filmů v americkém Los Angeles. Slavnostní galavečer přilákal velké množství hollywoodských hvězd oblečených do luxusních rób známých z přehlídkových mol světových návrhářů. Prohlédněte si nejkrásnější šaty večera.

Foto: Profimedia.cz

Herečka a režisérka Olivia Wildeová

Článek

Nejprovokativnější šaty večera zvolila jednoznačně oblíbená herečka a režisérka Olivia Wildeová, která sáhla po oslnivé poloprůhledné róbě ve stříbrné barvě od francouzské značky Alexandre Vauthier. Šaty, které částečně odhalovaly hereččino tělo, byly zdobené růžovým lemem ze pštrosího peří.

Po odvážném kousku sáhla také mladá modelka Kaia Gerberová, která je dcerou slavné top modelky 90. let Cindy Crawfordové. V šatech značky Alaïa a dlouhými vlasy jako by své matce z oka vypadla.

Velkým momentem, který vzbudil lavinu ohlasů na sociálních sítích, se stalo setkání modelky Hailey Bieberové, manželky zpěváka Justina Biebera, s jeho expřítelkyní, zpěvačkou Selenou Gomezovou.

Mezi oběma ženami údajně byla v předchozích letech zlá krev a vzájemně se sobě vyhýbaly. To je ale podle všeho minulost. Nejen že se potkaly na stejné akci, ale dokonce se společně vyfotily v objetí.

Hailey na sobě měla odvážně vykrojené hnědé šaty od značky Saint Laurent, ve kterých úžasně vynikla její postava.

Zpěvačka Selena Gomezová zvolila konzervativnější, ale přesto velmi efektní look složený z černého dámského smokingu značky Giorgio Armani a úchvatných šperků od francouzského klenotnického domu Cartier.

Armani okouzlil Paříž záplavou volánků a lesku

Styl

Na slavnostní události nechyběl ani oblíbený herec George Clooney v doprovodu své ženy Amal, která je úspěšnou britskou právničkou, jež mimo jiné zastupovala i například ukrajinskou političku Juliju Tymošenkovou.

Amal oblékla šaty od milánské značky Del Core.

Reklama

Související témata:

Související články

Ohlédnutí za týdnem módy v Londýně

Září je ve světě považováno za měsíc módy. Po New Yorku převzal pomyslné žezlo Londýn, kde se od 16. do 20. 9. odehrál tamější týden módy. V rámci něj...

Prošívané bundy: Elegance v britském stylu

Britové jsou pověstní svým elegantním oblečením a vytříbeným vkusem. Mezi jejich oblíbené svrchníky patří vedle trenčkotů i lehké prošívané a zateplené bundy,...

Výběr článků

Načítám