Hlavní obsah

Nejoblíbenějším místem pro bokovku při služební cestě je prý Paříž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Jezdí váš partner nebo partnerka často na služební cesty? Pak buďte obezřetní, pokud poletí do Paříže. Podle nejnovějšího průzkumu agentury Gleeden, jež se zabývá sjednáváním mimomanželských schůzek po Evropě, více jak polovina všech cestujících manažerů volí pro své zálety nejčastěji právě Paříž.

Foto: Profimedia.cz

Nevěrní milenci mají rádi města, kde je romantika povýšena na umění žít.

Článek

Na dalších místech skončily destinace jako Milán, Barcelona, Brusel, Londýn a Ženeva. Agentura to komentovala slovy, že "nevěrní milenci mají rádi města, kde je romantika povýšena na umění žít".

V průzkumu odpovídalo 950 lidí ve věku 30 až 55 let, kteří mají stálého partnera a vydělávají nejméně 50 000 eur (1,25 miliónu korun) za rok.

Experimentální studie pak prokázala, že na nevěru nemá vliv pohlaví, ale nejsilnějšími faktory jsou moc a sebevědomí jedince.

„Lidé si často myslí, že vlivní a mocní muži častěji podvádějí. Ale my jsme dokázali, že to platí obecně na všechny lidi, bez ohledu na pohlaví, vlivné a mocné ženy podvádějí ve stejné míře jako muži,“ dodávají odborníci.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám