Hlavní obsah

Na romantickou večeři by ženy nejraději s Johnnym Deppem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Pokud by měly ženy přijmout pozvání na večeři od hollywoodského hrdiny, pak bychom nejraději vyrazili s Johnnym Deppem. Pirát z Karibiku přitom porazil i takové krasavce, jakými jsou George Clooney a Brad Pitt.

Článek

Ti, kteří by raději ke stolu pod plameny svíček usedli se ženou, by zvolili zpěvačku Cheryl Colovou ze skupiny Girls Aloud.

Zmíněnou dvojici jako nejromantičtější slavné osobnosti zvolily čtyři tisícovky lidí v anketě mezinárodní neziskové organizace podporující ochranu divoké přírody WWF.

Zatímco mezi živými bychom nejraději u svíček strávili romantickou hodinku s Johnnym Deppem a Georgem Clooneym či Cheryl Colovou a Jennifer Anistonovou, kdyby došlo na vzkříšení zesnulých celebrit, trio nejžádanějších by podle průzkumu WWF tvořili Elvis Presley, Freddie Mercury a Marilyn Monroe.

Americký herec Johnny Depp byl již v říjnu minulého roku čtenářkami prestižního magazínu Cosmopolitan zvolen nejpřitažlivějším mužem planety. Svou osobitostí a šarmem porazil svého kolegu George Clooneyho (47), který skončil na druhém místě, a Jaka Gyllenhaala (27), jenž v anketě obsadil třetí místo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám