Hlavní obsah

Módní perličky z Karlových Varů aneb Komu to letos slušelo nejvíc

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezinárodnímu filmovému festivalu v Karlových Varech odzvonilo a město zeje prázdnotou. Vraťme se do dnů, kdy byly Vary ve varu a prohlédněme si nejpovedenější outfity celebrit z kolonády i večírků. Kdo je pro vás letos absolutním vítězem?

Foto: Michaela Feuereislová

Herečka Jitka Schneiderová

Článek

Zatímco se některé celebrity ´léčí´ z festivalových radovánek ještě teď, my se zaměříme na ty, které se své návštěvy zhostily s grácií. Podívejte se na jejich nejkrásnější modely.

Elegance vpřed

Klasické velké večerní k Varům zkrátka patří. Letos nás nejvíce nedchly krásné zlaté šaty herečky Jitky Schneiderové, dále klasické rudé s korzetovým živůtkem a vysokým rozparkem modelky Renaty Langmannové, v neposlední řadě pak jednoduché bílé šaty modelky Nikol Švantnerové, která v nich vypadala jako pravá řecká bohyně.

Foto: Michaela Feuereislová, Profimedia.cz

Zleva herečka Jitka Schneiderová, modelka Renata Langmannová, modelka Nikol Švantnerová

Transparentní róby

Šaty s transparentními částmi jsou in. Kouzlo tkví v tom být zahalená a odhalená zároveň, a právě proto po nich sahají celebrity, které chtějí předvést své dokonalé postavy bez jediného gramu tuku navíc.

Nás nejvíce zaujala Monika Koblížková, která sáhla po zajímavě řešené černé róbě, jejíž svršek byl kromě náprsenky celý transparentní. Okouzlila nás také róba od Zuzany Kubíčkové, ve které bychom si spíše představovali ženu méně obdařenou - ale nutno říci, že i Emma Smetana ji vynesla dobře.

Foto: Michaela Feuereislová, Profimedia.cz

Zleva herečka Emma Smetana, redaktorka Monika Koblížková, modelka Andrea Verešová

Andrea Verešová v rámci festivalu oblékla šaty, které jako by splňovaly heslo méně je více. Róbu zvolila na večírek s tématem světlo.

Bílá nejen na kolonádu

Pokud bychom si měli odnést jedinou módní inspiraci z Karlových Varů, tak je to bílý letní kostýmek. Vypadá skvěle jen tak na promenádu nebo brunch s přáteli, pokud přidáte i podpatky, můžete si ho s klidem obléknout i na jeden z karlovarských večírků.

Foto: Michaela Feuereislová

Zleva modelky Veronika Vařeková, Zuzana Stráská, Renata Langmannová

 Královna Varů?

Letošní královnou festivalu je pro nás modelka Daniela Peštová, která měla všechny outfity sladěné do posledního detailu. Krásné šaty navíc doplňoval vždy perfektně decentní make-up i účes. Navíc je skvělým příkladem, že ženy zrají jako víno, co říkáte?

Foto: Michaela Feuereislová

Daniela Peštová

Foto: Michaela Feuereislová

Daniela Peštová

Foto: Profimedia.cz

Daniela Peštová

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám