Hlavní obsah

Nejlepším přítelem ročního chlapce se stal pes z útulku

Novinky, lin

Nedají bez sebe ani ránu. Řeč je o pejskovi z útulku Peachovi a malém Oliverovi z americké Floridy, který nedávno oslavil svůj první rok. Jeho maminka Rachel Gagnonová se rozhodla jejich přátelství zachytit na fotografiích, které nyní kolují po internetu.

Foto: Profimedia.cz

Usnou vedle sebe bez problémů.

Článek

Není nad to si čas od času připomenout, že psi jsou opravdu nejlepší přátelé člověka. Zlepšují nám náladu, nutí nás k pohybu a jejich psychoterapeutické účinky využívají lékaři po celém světě.

Své o tom ví dokonce i roční Oliver, který bez svého psa Peache nedá ani ránu. Jeho maminka, Rachel Gagnonová, přitom psa nejdřív vůbec nechtěla.

„Vždycky jsem nesnášela pach psů. To se ale dramaticky změnilo ve chvíli, kdy moje sestra přinesla domů štěně, Peache, z místního útulku. Od té doby se stal jedním z hlavních členů naší rodiny. Rok na to jsem porodila svého syna Olivera, se kterým si rozuměl již od jejich prvního setkání, a proto jsem se rozhodla jejich společné chvilky patřičně zdokumentovat,” píše na Facebooku.

Fotky se staly okamžitým hitem a začaly se virálně šířit na všech sociálních sítích. Není divu, Oliver i Peach na nich vypadají opravdu roztomile a je vidět, že bez sebe nedají ani ránu. Ostatně posuďte sami.

Foto: Profimedia.cz

Vycházejí spolu víc než skvěle.

Foto: Profimedia.cz

Nevadí jim sdílet ani jednu postýlku.

Foto: Profimedia.cz

První narozeniny oslavili samozřejmě spolu.

Foto: Profimedia.cz

Oliver a jeho pes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám