Hlavní obsah

Celebrity, které neumějí stárnout

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vrásky k přibývajícím rokům patří, to si musí časem připustit každý. Stárnutí je neúprosné a nevybírá si, ale někteří lidé ho vnímají velmi tragicky. Především se jedná o celosvětově známé tváře, jejichž obličeje vídáme téměř denně na předních stránkách magazínů nebo v oblíbených filmech. Některé celebrity si pak svůj věk jen velmi nerady připouští.

Foto: Profimedia.cz

Madonna vypadala kdysi jako kopie slavné Marilyn Monroe. Bohužel ale nedostála eleganci padesátnice a dnes se stylizuje do role dvacetileté rebelky.

Článek

Do svého vzhledu nemuseli na začátku kariéry investovat téměř nic. Jenomže zub času se nevyhýbá ani bohatým a mediálně známým lidem, čas plyne, a slavné tváře střídají jiní, daleko mladší kolegové. Někteří z nich na to hřeší, platí si náročné plastické operace a seznamují se s o více než generaci mladšími partnery. A to vše dělají zřejmě proto, že si se stárnutím prostě neumí poradit. Bohužel jsou pak všem jen tak akorát pro smích.

Madonna (55 let)

Světoznámá zpěvačka je nekorunovanou královnou populární hudby a sexsymbolem osmdesátých let. Její fotky se špičatou podprsenkou oblétly celý svět a spousta mužů si lepila její plakáty do skříněk. Madonna, celým jménem Madonna Louise Ciccone Ritchie se stala jednou z nejúspěšnějších zpěvaček všech dob. Bohužel s přibývajícím věkem se nesmířila a na svých koncertech stále vystupuje v kostýmech, které by slušely možná tak o dvacet let mladším kolegyním. Zpěvačka je posedlá svým vzhledem a několik dní v týdnu tvrdě dře v posilovně. Dokonce sama vlastní síť fitness center nesoucí název Hard Candy.

V říjnu tohoto roku se Madonna objevila na otevírání jedné z poboček fitness center a spousta fanoušků byla zděšena. Oblíbená umělkyně si nechala podle všeho do tváří implantovat silikonové výplně, jenže efekt byl spíše děsivý. Bohužel to ale nepomohlo. Její stylizaci do dvacetileté pop divy už dávno nikdo nevěří.

Pamela Andersonová (46 let)

Foto: Profimedia.cz

Pamela je a vždycky bude vnímána jako sexsymbol a plavčice C.J. z Pobřežní hlídky. Výrazným make-upem si ale věk neubere.

Kanadská herečka se proslavila především jako modelka pro pánský časopis Playboy a jako neodolatelná blonďatá plavčice C. J. Parkerová v seriálu Pobřežní hlídka. Pamela vedla ve svém mládí poměrně divoký život, do kterého patřilo i manželství s bouřlivákem Tommym Lee, ze kterého vzešli dva synové. Metalový hudebník údajně herečku mlátil a po rozvodu se prý Pamela nechala slyšet, že se od manžela nakazila žloutenkou typu C. Dnes je blonďatá herečka vegetariánka a vášnivě bojuje za práva zvířat. Také otevřeně hájí legalizaci marihuany.

I přesto, že se jí blíží padesátka, se občas objeví na večírku, kde holduje alkoholu až do brzkého rána. Zdá se ale, že se krásné Pamele nedávno „rozsvítilo”. Své ikonické, dlouhé blonďaté vlasy zkrátila na kluka, a zmírnila i výrazný make-up.

John Travolta (59 let)

Foto: Profimedia.cz

Krasavec Travolta je stále velmi atraktivní muž. Zřejmě se mu stýská po jeho bujné hřívě a tak si ji kompenzuje alespoň umělými vlasy a příčesky.

Slavný herec z Pomády, kde ztvárnil legendárního a svůdného Dannyho, oslaví v únoru kulaté šedesáté narozeniny. Herce, tanečníka a v neposlední řadě i zpěváka postihla v roce 2009 obrovská rodinná tragédie. Byl se svou rodinou na dovolené na Bahamách, když jeho šestnáctiletý prvorozený syn Jett dostal epileptický záchvat a zemřel. Herec byl z jeho smrti částečně obviňován, a to zejména proto, že je oddaným členem Scientologické církve, která neuznává léčbu psychofarmaky (především u dětí). Jett Travolta totiž údajně trpěl autismem a závažným Kawasakiho syndromem, který vede k srdečním chorobám.

Travolta se v poslední době ukazuje na veřejnosti s bujnou kšticí. To je zvláštní především proto, že ještě nedávno zlí jazykové poukazovali na jeho počáteční pleš. Nyní prý bojuje s vypadáváním vlasů a proslýchá se, že si vlasy nechává implantovat, také občas nasadí paruku nebo ne příliš slušivé tupé.

Janice Dickinsonová (58 let)

Foto: Profimedia.cz

Úsměv se Janice Dickinsonové nezměnil. Její tvář ale hyzdí několik nepodařených plastik.

První americká topmodelka v dějinách vyrůstala pouze se svým otcem. Její matka zemřela, když byla Janice ještě malá a dětství tak strávila v chudém městečku na jihu Floridy. Krásná bruneta prošla několika vztahy a v její posteli byli slavní muži jako David Trump, Steven Seagal, Jack Nicholson nebo Sylvester Stallone. S posledním zmíněným hercem má Dickinsonová syna, ale po rozchodu se slavným svalovcem propadla alkoholu a drogám. Jeden čas prý dokonce užívala i heroin.

Kdysi se nechala slyšet, že na jejím těle neexistuje místo, kterého by se nedotkl plastický chirurg. Kvůli své závislosti na vylepšování zevnějšku dluží také spousty peněz. Bohužel ji tato záliba připravila i o to nejdůležitější: o krásnou tvář. V poslední době se ale dokázala postavit na vlastní nohy. Pomohla jí k tomu i její kolegyně, modelka Tyra Banks, která jí nabídla účinkování v porotě v reality show Amerika hledá topmodelku.

Vévodkyně z Alby (87 let)

Foto: Profimedia.cz

Nejbohatší Španělka, Vévodkyně z Alby, se neštítí žádných aktivit. V sedmaosmdesátiletech se nebojí své tělo ukázat v bikinách.

Držitelka nejvíce šlechtických titulů na světě se cítí minimálně o několik dekád mladší, než skutečně je. Žena, která přežila dva své manžely a třetího, Alfonse Díeze, si vzala i navzdory velké nevoli celé rodiny, nikdy nepřiznala žádné plastické operace. V roce 2011 se konala svatba, před kterou vévodkyně rozdělila většinu svého jmění mezi svých šest dětí a osm vnoučat. Celkem se její dědictví odhadovalo zhruba na 86 miliard korun. Její nastávající se svého práva na majetek nejbohatší ženy Španělska vzdal.

Navzdory úctyhodnému věku se vévodkyně věnuje oblíbenému opalování na slunných plážích a do vody, protože jí samotnou už nohy příliš nenesou, se nechává odvádět svým o pětadvacet let mladším manželem nebo krásnými osobními asistentkami.

Goldie Hawnová (68 let)

Foto: Profimedia.cz

Goldie Hawn se obléká jako náctiletá. Svým zjevem kolikrát děsí i své věrné fanoušky.

Matka neméně slavné herečky Kate Hudsonové studovala herectví a dramatiku v Americe. Její kariéra začínala v polovině šedesátých let a na výsluní jí vystřelily tehdy velmi oblíbené seriály, kde povětšinou získávala komediální role. Hlavně proto si téměř okamžitě získala srdce a sympatie spousty diváků.

Jejím největším hereckým úspěchem je ocenění Oscarem, kterého získala za film Kaktusový květ. Oceněna byla za nejlepší herečku ve vedlejší roli. Goldie si s přibývajícími vráskami také neumí moc dobře poradit a její postava už také není to, co bývala. Slavná herečka je paparazzi často nachytána, jak se prochází bez podprsenky nebo v podivně zkombinovaných modelech. Prošla také několika plastickými operacemi a rty si pravidelně nechává „přifouknout” botoxem.

Krásná blondýna přitom na premiérách filmů a na červených kobercích jenom září. V jejím soukromí je ale znát, že se svým stárnoucím vzhledem se ne a ne vyrovnat. Mnozí by ale mohli závidět. Vždyť už za dva roky oslaví tato oblíbená herečka životní jubileum 70 let.

Reklama

Související témata:

Související články

Úskalí jídelníčku ve vyšším věku

Osmašedesátiletou ženu přivezla do nemocnice sanitka s podezřením na akutní zánět slepého střeva. Lékaři naštěstí zjistili, že jde jen o bolesti způsobené...

Výběr článků

Načítám