Hlavní obsah

V Manchesteru jsem asi skončil, říká Beckham

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MANCHESTER

David Beckham, fotbalový klenot anglického Manchesteru, poprvé potvrdil, že jeho budoucnost nemusí být spojena s dresem United. "Nikdy jsem neřekl, že zakončím kariéru v Manchesteru, že nikdy nepřestoupím," řekl americkému listu Los Angeles Times, ale přesto zdůraznil, že by rád zůstal.

Foto: Jan Vodrážka

Masopust ve Výrově a na Hadačce v březnu loňského roku

Článek

Anglický kapitán je již delší dobu ve středu pozornosti fotbalového světa. Točí se kolem něj hned několik velkoklubů - Real Madrid, Barcelona, milánské týmy AC a Inter. Beckhama však obrovský zájem gigantů nijak z míry nevyvádí.

"Proč by měl? Tyhle spekulace se pravidelně objevují už dlouho. Už mě 'prodávají' dva měsíce. Nejdříve to byl madridský Real, teď Barcelona," neláme si hlavu Beckhama a věren klubovým barvám dodává: "Já jsem ale hráč Manchesteru a dokud budou mít na Old Traffordu zájem, budu tam hrát."

Beckham v deníku odmítl, že by jeho vztahy s koučem Alexem Fergusonem, tolik propírané v médiích, byly nějak vyhrocené. "Je to jako v každém vztahu. Někdy v pohodě, jindy méně," řekla fotbalová hvězda a přidala poklonu na trenérovu adresu: "Bez něj bych nebyl tam, kde jsem. Důvěřoval mi a v osmnácti mě postavil do základní sestavy. Vděčím mu za mnohé. Ať si kdo chce, co chce říká, je pro mě jako otec."

Související články

Manchester má Ronaldinha, Beckham je na odchodu

Za ofenzivní brazilskou hvězdu zaplatí "Reds" 9 miliónů liber a rozhlíží se po dalších posilách. Na jejich zaplacení použijí s největší pravděpodobností peníze...

Beckham už je jednou nohou v Barceloně

Senzační přestup roku je na spadnutí. Anglická fotbalová ikona David Beckham má našlápnuto do Barcelony. Katalánský velkoklub je ochoten poslat do Manchesteru...

Výběr článků

Načítám