Hlavní obsah

Rangers si pojistili Lindrose, za Jágra jej nevymění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TORONTO

Kanadský hokejista Eric Lindros se dohodl na dalším angažmá v klubu New York Rangers. Vzaly tak za své spekulace zámořského tisku, že jej Rangers vymění za Jaromíra Jágra do Washingtonu.

Foto: Západočeská univerzita v Plzni

Plzeňané budou moci ochutnat arabskou kuchyni, poslechnout si arabskou hudbu a získat informace o vývoji v nově se formujících arabských demokraciích.

Článek

Kanadský hokejista Eric Lindros se dohodl na dalším angažmá v klubu New York Rangers. Vzaly tak za své spekulace, že jej Rangers vymění za Jaromíra Jágra. Podle agentury AP má vedení newyorského klubu v úmyslu využít opce a pojistit si Lindrose i pro další sezonu. Robustní útočník, jehož kariéru hrozila ukončit série otřesů mozku, by v ní měl brát 'jen' 3,3 milionu dolarů.

Jenže to se asi změní. Záleží na tom, jak se v létě dohodnou na smlouvě generální manažer Glen Sather s Lindrosovým otcem, který je současně hráčovým manažerem. Carl Lindros má za sebou už několik jednacích maratonů a nikdy neprodal synovu kůži lacino.

Lindros v uplynulé sezoně chyběl jen v jednom utkání, protože si odpykával trest. Jeho bilance 19 gólů a 34 asistencí však byla jen stínem jeho někdejší střelecké potence.

Minulý týden se v zámořském tisku objevily spekulace, podle nichž Rangers oslovil majitel Washingtonu Ted Leonsis s tím, že by Lindrose vyměnil za Jágra.

Reklama

Související témata:

Související články

Vymění Jágra za Lindrose?

Vedení Washingtonu se dál pokouší prodat Jaromíra Jágra. Majitel Capitals Ted Leonsis prý nabídl českého hokejistu nejbohatšímu klubu NHL New Yorku Rangers,...

Výběr článků

Načítám