Hlavní obsah

Kolo uzavře souboj neporažených

ČTK, Josef Pešout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC/TEPLICE

Souboj zatím neporažených celků první fotbalové ligy v pondělí uzavře program třetího kola. V Olomouci nastoupí Teplice, které z Hané v posledních dvou sezónách pokaždé odjížděly s vítězstvím. Jejich souboj tentokrát hodně promluví do boje v čele tabulky.

Foto: Dana Ehlová

Závěrečná děkovačka Mladého týnišťského big bandu

Článek

Olomouc se v případě vítězství bodově dotáhne na vedoucí Slavii. "Doufám, že naše vítězná série hned tak neskončí," přeje si trenér Petr Uličný.

Pro Teplice to bude po dvou domácích zápasech první vystoupení na soupeřově půdě. Trenér František Straka k němu hledí s optimismem: "Spoléhám na kombinační a křídelní hru, trpělivost a nekompromisnost v osobních soubojích. Setkají se dva celky s podobným stylem. Olomouc jsem viděl při jejím vítězném zápase v Liberci s Jabloncem. Je to soupeř, který chce hrát útočně, což by nám ale mělo vyhovovat."

:. Jak na tom jsou
OLOMOUCNedoléčení Reiter a Hubník, otazník nad Vlčkem.
TEPLICEChybí zraněný Zelenka, Tesařík už má kotník v pořádku
:. Program 4. kola
sobota, 16. srpna
14.25: Plzeň-Slavia (TV Nova)
17.15: Teplice-Opava, Příbram-Olomouc, Ostrava-Blšany, Zlín-Liberec, Jablonec-Synot (v Liberci)
neděle, 17. srpna
17.15: Brno-Žižkov
pondělí, 18. srpna
16.40: Sparta-České Budějovice (TV Prima)

Reklama

Související témata:

Související články

Slavia vede ligu s plným počtem bodů

Fotbalisté Slavie mají i po třetím kole první ligy na svém kontě plný bodový zisk. V sobotu si tři body ze Zlínem po výhře 2:0 připsali i přesto, že nastoupili...

Žižkov si "zatrénoval" před Pohárem UEFA

Dalšími dvěma zápasy pokračovalo 3. kolo nejvyšší fotbalové soutěže. Hráči Viktorie Žižkov si připsali snadnou výhru nad Blšany, fotbalistům Českých Budějovic...

Výběr článků

Načítám