Hlavní obsah

Čekání na Samprasův návrat nebere konce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOUSTON

Tenista Pete Sampras odřekl svou účast na antukovém turnaji v Houstonu, který se hraje příští týden. Majitel rekordních čtrnácti grandslamových titulů tak znovu odložil svůj návrat na kurty po loňském zářijovém triumfu na US Open. V letošní sezoně se Sampras odhlásil ze všech pěti turnajů, na kterých měl startovat.

Článek

Ukončení kariéry ovšem Američan zatím neplánuje. Sedminásobný wimbledonský vítěz, jenž si nyní užívá roli otce, požádal minulý týden o divokou kartu na turnaj v Queen's Clubu. Ten je poslední generálkou na Samprasův nejoblíbenější grandslam. Podle bratra Guse ale tenista ještě není definitivně rozhodnut, zda do Anglie opravdu dorazí.

Kapitán amerického daviscupového týmu Patrick McEnroe je ovšem přesvědčen, že Samprase Wimbledon přitáhne. Pokud v All England Clubu nastoupí, má podle něj velkou šanci na osmý titul. "Po tom, co jsem loni viděl ve Flushing Meadows, mě už nic nepřekvapí," řekl. "Když ve Wimbledonu vyhraje dvě kola, všem se v šatnách rozklepou nohy," dodal McEnroe.

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám