Hlavní obsah

Zadala si Heidi Klumová s predátorem Epsteinem?

Právo, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jméno Heidi Klumové (47), bývalé německé topmodelky a legendy v oboru, se několikrát objevilo ve spisech skandálu kolem amerického milionáře Jeffreyho Epsteina (1953 až 2019), který podle vyšetřovatelů a obžalob pořádal sexuální orgie, při nichž on a někteří jeho hosté z řad prominentů znásilňovali neplnoleté dívky.

Foto: Reuters

Heidi Klum

Článek

Virginia Giuffreová (36), jedna z Epsteinových obětí, podle týdeníku Bunte sdělila do protokolu, že Klumová s kolegyní Naomi Campbellovou (58) nejen několikrát cestovala Epsteinovým tryskáčem přezdívaným Lolita Express na jeho soukromý ostrov v Karibiku, dějiště extravagantních večírku s mladičkými „hosteskami“.

Hoř, Epsteine, hoř! Majitel restaurace spálil stůl, kde sedávali Epstein s Weinsteinem

Koktejl

V roce 2000 pořádala Klumová halloweenovou party nazvanou Hookers and Pimps (Šlapky a pasáci), kterou si nenechali ujít ani dva klíčoví aktéři aféry – Ghislaine Maxwellová (58), Epsteinova pravá ruka a dcera britského mediálního magnáta, a britský princ Andrew (60).

Epsteinova přítelkyně popřela, že se podílela na jeho zločinech

Amerika

Nařčení ze spoluviny

Giuffreová netvrdí, že Klumová se přímo namočila do kuplířství, připisuje jí přesto spoluvinu.

Foto: Handout, Reuters

Jeffrey Epstein je vyšetřován ze zneužívání desítek nezletilých dívek v New Yorku a na Floridě

„Věděla a nepodnikla nic – je to stejné jako být očitým svědkem vraždy a nic neříct. Tomu se říká stát se komplicem – tak jednoduché to je,“ napsala na Twitteru.

Klumová se k nařčením nevyslovila. „Všechno to jsou nesmysly,“ sdělil Bunte její otec Günther Klum (74).

Reklama

Výběr článků

Načítám