Hlavní obsah

V Římě se do podemleté ulice propadla dvě zaparkovaná auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třináct metrů hluboký a osm metrů široký kráter se v noci na čtvrtek zničehonic vytvořil na ulici v obytné čtvrti Quadraro na jihovýchodě Říma. V hrozivě vyhlížející propadlině skončila dvě zaparkovaná auta a třetí stejnému osudu jen o vlásek uniklo.

Foto: Profimedia.cz

K podobné události došlo nedávno v Neapoli

Článek

Incident se odehrál asi hodinu po půlnoci. Ve vozidlech nikdo neseděl a ani ulicí v tu dobu nikdo neprocházel, takže úřady neregistrují žádné zraněné osoby, informoval list La Repubblica.

Po nahlášení události na místo dorazili hasiči a policisté, kteří ohroženou oblast okamžitě uzavřeli. Ze záběrů, které kolují na sociálních sítích, je patrné, že se v blízkosti nacházela i další auta. Policie je preventivně nechala odtáhnout.

K podobným událostem dochází ve větších italských městech poměrně často, naposledy koncem února v Neapoli. Důvodem je špatný stav vodovodní sítě i kanalizace a s tím spojené podemílání podzemí.

Propadlá silnice v Neapoli pohltila auta

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám