Hlavní obsah

Ukrajinští partyzáni zlikvidovali dalšího Ruskem dosazeného starostu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při explozi bomby umístěné pod autem zemřel Ivan Suško, Ruskem dosazený šéf města Mychajlivka v Záporožské oblasti, uvedl to na sociální síti Telegram představitel místní správy Vladimir Rogov.

Foto: Novinky

Ivan Suško

Článek

„Dnes, v důsledku úmyslné exploze automobilu, byl zabit šéf města Mychajlivka v Záporožské oblasti Ivan Suško,“ oznámil Rogov.

Výbušné zařízení bylo umístěno pod jeho vozem. Suško byl zraněn a v kritickém stavu převezen do nemocnice, kde na následky zranění zemřel. Rogov podle serveru Ukrajinska pravda z jeho smrti obvinil Ukrajince.

Takhle nepracujeme, zlikvidovaly ji ruské tajné služby, zní k atentátu na Duginovou z Ukrajiny

Válka na Ukrajině

Ukrajinská tisková agentura Unian napsala, že Suška „zlikvidovali“ záporožští partyzáni.

Exploze Suškova vozu je další ze série atentátů na úředníky v okupovaných oblastech Ukrajiny, které do úřadů dosadilo Rusko.

V sousední Chersonské oblasti byl 23. srpna proveden atentát na Igora Telegina, zástupce šéfa oddělení vnitřní politiky. Muž útok přežil. Takové štěstí už neměl zástupce starosty města Nova Kachovka, který byl 6. srpna ve svém domě zastřelen.

Reklama

Výběr článků

Načítám