Hlavní obsah

Rozzuřený Ind zaútočil sekyrou na ženu s dítětem v náručí

Novinky, jem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děsivě vyhlížející incident zachytila bezpečnostní kamera v Indii. Rozzuřený muž tam se sekyrou v ruce zaútočil na svou příbuznou a její známou. Útoku navíc přihlížely dvě malé děti. Záběry pořízené 1. února ve městě Meerpet ve svazovém státě Telangana ve středu zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ind zaútočil na příbuznou sekerou, žena držela v náručí dítěVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Na videu je vidět, jak žena s dítětem v náručí stojí před vchodem do domu a povídá si s jinou ženou. Druhé dítě stojí opodál. Do záběru následně přijede útočník na motorce a na ženu se vrhne se sekerou. Patrně ji ale přes opakované pokusy sekerou nezasáhne plnou silou.

Lupičům nepomohla ani střelba. Klenotník je holýma rukama zahnal na útěk

Koktejl

Když se žena schová v domě, útočník, později identifikovaný jako šestadvacetiletý recidivista Rahul Goud, se vrhne na druhou ženu. Také jí se ale podaří uprchnout. Goud proto znovu nasedá na motorku a odjíždí ze zorného pole kamery.

První napadená žena utrpěla zranění ramene, předloktí a dlaně na jedné ruce. Po ošetření v nemocnici byla propuštěna domů a bude v pořádku. Po pachateli indická policie pátrá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám