Hlavní obsah

Most v Číně se zřítil na projíždějící auta, jeden řidič unikl na poslední chvíli

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke zřícení dálničního mostu došlo ve čtvrtek večer tamního času v čínském městě Wu-si v provincii Ťiang-su. Tragédie si vyžádala nejméně tři mrtvé a dva zraněné, informovala v pátek agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Číně se za provozu zřítil dálniční most, tři lidé zemřeliVideo: Reuters

 
Článek

Děsivé záběry z palubní kamery jednoho z řidičů ukazují, jak se most náhle zřítil a doslova rozmáčkl některá auta, která pod mostem zrovna projížděla. Ve dvou autech zahynuli tři lidé. Ve třetím cestoval muž, který jisté smrti unikl o vlásek, když most dopadl těsně před jeho vozidlo.

Kromě obětí v automobilech pod mostem utrpěli zranění i další lidé. Tři osobní auta a dvě nákladní se zřítila ze zhrouceného mostu dolů. Na místě zasahovalo několik jednotek záchranářů, kteří se snažili vyprostit zraněné z poničených automobilů.

Příčinu nehody mostu, který je součástí frekventované dopravní tepny do Šanghaje, bude vyšetřovat ministerstvo dopravy, jak uvedla vládní agentura Sin-chua. První zprávy však hovoří o přetížené dodávce na mostě.

Reklama

Výběr článků

Načítám