Hlavní obsah

Matka v Indii hodila postiženého šestiletého syna do vodního kanálu s krokodýly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otřesný zločin řeší policie v západoindickém okrese Uttara Kannada, kde matka hodila svého šestiletého postiženého a hluchoněmého syna do vodního kanálu, který ústí do řeky zamořené krokodýly. Chtěla se dítěte zbavit, protože prý bylo pro rodinu přítěží.

Indka shodila svého hluchoněmého syna do řeky s krokodýly, policie našla jen jeho torzoVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Šestadvacetiletá žena tak podle listu The Times of India učinila po hádce s o rok starším manželem. Oba se prý kvůli synovi často hádali. Otec totiž vinil z postižení dítěte jeho matku.

K poslednímu konfliktu mělo dojít v sobotu večer. „Odpovědnost nese můj manžel. Pořád mi říkal, ať nechám našeho syna umřít, protože prý jen jí,“ řekla matka, která pracuje jako hospodyně. S manželem, jenž je profesí kameník, mají ještě dalšího, dvouletého syna.

Postižené dítě žena vhodila do kanálu v sobotu večer. Viděl ji při tom soused, který vše nahlásil policii.

Po dítěti začali pátrat potápěči, jejichž práci ale zpočátku ztěžovala tma. Našli chlapce až následující den ráno. Jeho tělo vykazovalo vážná zranění a četné stopy po kousnutí. Chyběla mu také pravá ruka.

Vyšetřovatelé se domnívají, že chlapce usmrtilo hned několik krokodýlů. Policie oba rodiče zatkla a obvinila je z vraždy dítěte.

Otec nutil šestiletého syna běhat na pásu do úmoru s tím, že je „tlustý“. Chlapec zemřel

Zahraniční

Výběr článků

Načítám