Hlavní obsah

Kimův vnuk navštívil koncert jihokorejského popu

Právo, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pchjongjang

Čtrnáctiletého vnuka severokorejského lídra Kim Čong-ila viděli zpívat spolu s dalšími návštěvníky koncertu jednoho z největších idolů současného jihokorejského popu.

Článek

Jihokorejský deník Čosun Ilbo v sobotu uvedl, že Kimův vnuk se skvěle bavil 27. června v čínském teritoriu Macau spolu s pěti svými jihokorejskými přáteli ze středních škol v Macau a Hongkongu na koncertu jihokorejského zpěváka Raina, přezdívaného kvůli tanečním kreacím „asijský Justin Timberlake“.

Kim Jong-nam, chlapcův otec a nejstarší syn Kim Čong-ila, koupil lístky za 1400 dolarů (25 800 korun) a umožnil synovi pozvat kamarády.

Severokorejská média často varují, že „imperialisté se pokoušejí otrávit kulturu a ideály naší vlasti“. Emigranti z KLDR potvrzují, že jihokorejská masová kultura si získává v Severní Koreji stále víc příznivců díky tajně obstarávaným nahrávkám, televizním programům a filmům.

Kim Čong-il, známý filmový fanoušek, vlastní údajně sbírku více než dvaceti tisíc filmů z celého světa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám