Hlavní obsah

Kim Čong-un se ukázal v divadle se svou ženou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pchjongjang

Severokorejský předseda Kim Čong-un se svou manželkou Ri Sol-ču a tetou Kim Kjong-hu navštívili v úterý představení folklorního uměleckého souboru Mansude, které se konalo při příležitosti oslav čínského lunárního Nového roku. Představení přenášela severokorejská televize.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Manželka a teta Kim Čong-una se vzácně objevily po jeho boku na veřejnostiVideo: Reuters

 
Článek

Kimova rodina se v době pandemie objevuje na veřejnosti minimálně, i když země popírá, že by se v ní rozšířil koronavirus.

Ri se objevila naposledy na veřejnosti 9. září, když navštívila s manželem Palác slunce Kumusan, kde leží nabalzamovaná těla Kimova otce a dědečka.

Protože se Ri objevuje na veřejnosti vzácně, opakovaně se objevily spekulace o jejím osudu. Dlouhodobě nebyla viděna dvakrát a pak se vždy ukázalo, že byla těhotná.

Severní Korea potvrdila test balistické rakety středního doletu

Svět

Ještě větším překvapením byla přítomnost Kimovy tety. Ta byla manželkou Čang Song-čeka, který se podílel na nástupu Kim Čong-una k moci, ale v prosince 2013 byl popraven.

O osudu tety nebylo nic známo, což vedlo k řadě spekulací, včetně těch, že je po smrti.

Na veřejnosti se Kimova teta objevila až v lednu 2020 při podobné příležitosti, když po boku současného vůdce sledovala představení k lunárnímu Novému roku.

Foto: Reuters

Manželka a teta Kim Čong-una se vzácně objevily po jeho boku na veřejnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám