Hlavní obsah

Silikon v rukou transvestitů zabíjel

DPA, Lenka Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FORT LAUDERDALE

"Bizarní, živočišný a nezvyklý", těmito třemi slovy vystihl obhájce dvou transvestitů soudní přelíčení probíhající v americkém městě Fort Lauderdale. Případ je opravdu kuriózní. Dvojice mužů-žen čelí obvinění z vraždy. Na jednom z večírků totiž vpíchli své kamarádce toužící po krásném pozadí do hýždí silikon. Žena však zemřela.

Foto: Chaloupky o.p.s.

Účastníci Veletrhu ekologické výchovy v Kraji Vysočina – VYKEV 2011

Článek

Silikon totiž nebyl určen pro plastické operace. Oběť na následky neodborného zásahu zemřela.  

Mark Hawkins a Donnie Hendricks znali poškozenou Veru Lawrenceovou několik měsíců. Žena prý velmi toužila vylepšit své povadlé pozadí, a tak je poprosila o "malý zásah". Oba muži se jí proto rozhodli na jednom z bujarých večírků pomoci. Během vydatného slavení, včetně popíjení, jí vpíchli do každé půlky silnou dávku tzv. průmyslového silikonu. Za zákrok si předem vyžádali zaplacení 1 tisíce dolarů (asi 30 tis. Kč). Reakce organismu byla okamžitá - žena upadla do bezvědomí, z něhož se už neprobrala. 

Divadlo v soudní síni

Soud podle americké tisku připomíná divadlo. V ženských šatech při přelíčeních vystupuje nejen jeden z obviněných, Donnie přezdívaný Viva, ale před porotu předstupují i stejně nezvykle oblečení svědci. Většina z účastníků party totiž patří k sexuální menšině transvestitů. Oběma pachatelům hrozí několik desítek let ve vězení a to i v případě, že by se smrt ženy překvalifikovala na "pouhé" zabití.

Touha po dokonalém těle je ve Spojených státech výborným mnohamiliardovým obchodem. Méně majetní lidé ale na drahé operace nemají, směřují proto přímo do rukou podvodníků, falešných plastických chirurgů. Případy zohyzdění a smrti v touze "být dokonalý/á" se v USA počítají ročně ve stovkách.

Související témata:

Výběr článků

Načítám