Hlavní obsah

Řidiče v Thajsku vymrštil náraz na vůz v protisměru. Natočila to palubní kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V thajském městě Chonburi se v neděli odehrála nehoda, při níž 39letý Yuttapong Hawilee s největší pravděpodobností usnul za volantem nákladního automobilu a narazil do svodidel. Náraz nepřipoutaného muže vymrštil z vozu, načež ve vysoké rychlosti vletěl na osobní auto jedoucí v protisměru. Následkům později podlehl.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič kamiónu usnul za volantem. Po nárazu do svodidel vyletěl z kabiny na protijedoucí vůzVideo: AP

 
Článek

Na záběrech je vidět, jak náklaďák přejel kolmo všechny čtyři pruhy a narazil do svodidel dělících oba směry rychlostní komunikace. Řidič vlivem nárazu vyletěl z kabiny a dopadl na kapotu auta značky Honda, jehož palubní kamera incident zachytila.

Přivolaná záchranná služba muže ihned převezla do nemocnice, tam však zraněním o několik hodin později podlehl. Řidič hondy ani nikdo jiný nebyl při nehodě zraněn.

Policie nyní nehodu vyšetřuje. Domnívá se, že řidič upadl do mikrospánku, načež nad vozem ztratil kontrolu. Náraz ho vymrštil z auta, protože neměl zapnutý bezpečnostní pás.

Reklama

Výběr článků

Načítám