Hlavní obsah

Řidič ujížděl Bratislavou v protisměru, málem se srazil s policií

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Bratislavští policisté chtěli v pátek zkontrolovat řidiče osobního vozu, který však nezastavil a vydal se na zběsilou jízdu městem. Než se ho podařilo policistům zastavit, jezdil v hustém odpoledním provozu v protisměru, narazil do jiného auta a téměř se čelně srazil s policejním vozem.

BEZ KOMENTÁŘE: Bratislavští policisté naháněli ujíždějícího řidičeVideo: Slovenská policie, .

 
Článek

Hlídka chtěla v pátek odpoledne na Kohútové ulici v bratislavské čtvrti Ružinov zastavit vůz Fiat Marea. „Řidič však na výzvu policistů nezastavil a začal unikat,“ napsala policie na sociální síti.

Následovala honička bratislavskými ulicemi. „Na Trenčianské ulici narazil unikající řidič do stojícího vozidla značky Honda Civic. Policistům se podařilo řidiče zastavit až na Ivánské cestě,“ uvedla policie.

Policisté museli při zadržení řidiče použít hmaty, chvaty a pouta, aby muže zpacifikovali. „Bylo zjištěno, že řidič nevlastní řidičské oprávnění a má uložený zákaz řízení motorových vozidel. Dechová zkouška byla negativní,“ konstatovala policie.

Muž byl eskortovaný na policejní oddělení. Je podezřelý ze spáchání trestního činu maření výkonu úředního rozhodnutí

Reklama

Výběr článků

Načítám