Hlavní obsah

Při objednávce hamburgerů explodoval Američanovi pick-up

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V americkém městě Beebe ve státě Arkansas došlo minulý týden k explozi automobilu. Video z incidentu zachytila palubní kamera jednoho z projíždějících aut. Pick-up se vznítil při zastavení u okénka fastfoodového řetězce Burger King a následně explodoval. Při výbuchu utrpěl řidič popáleniny, informovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V drive-thru u rychlého občerstvení v Arkansasu explodoval pick-upVideo: Beebe Police Department, KTHV, AP

 
Článek

Řidič pick-upu převážel na korbě propan-butanovou nádobu, ze které začal unikat plyn. Toho si všimla pozorná obsluha z okénka a řidiče na nebezpečí upozornila.

Jakmile řidič vystoupil z auta, přeskočila jiskra zřejmě od statického napětí a automobil se vmžiku vznítil. Před výbuchem stihli všichni přítomní odejít do bezpečné vzdálenosti a nikdo nebyl zraněn. Pouze řidič byl převezen do nemocnice s popáleninami prvního stupně, které utrpěl při vzniku požáru, druhý den byl však propuštěn domů.

Podle řidiče Rona Daniela se se svým automobilem zastavil po vyzvednutí plynové nádoby pro svačinu a došlo k nečekanému výbuchu. Uvedl, že jeho automobil je kompletně zničený a projevil lítost nad škodou způsobenou řetězci.

Reklama

Výběr článků

Načítám