Hlavní obsah

Policejní instruktor na Slovensku postřelil studentku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na střelnici Akademie policejního sboru v Bratislavě došlo ve středu k nešťastné události, když 51letý zkušený instruktor postřelil 20letou Michaelu, studentku prvního ročníku. Mladá žena může mít v důsledku zranění doživotní následky.

Foto: Polícia SR

Slovenská policie.

Článek

Podle slovenských médií má žena zraněný obratel, je ve velmi vážném stavu a byla uvedena do umělého spánku.

„Zraněná žena je hospitalizována na traumatologickém oddělení a je pod stálým dohledem lékařů,“ řekla webu tvnoviny.sk mluvčí bratislavské univerzitní nemocnice Eva Kliská.

Instruktora zadržela policie. Ta ve čtvrtek na sociální síti oznámila, že zahájila trestní řízení ve věci přečinu ublížení na zdraví.

Na policejní akademii patřil instruktor mezi nejzkušenější. K neštěstí mělo dojít tak, že instruktor měl mezi napáskovanými slepými náboji také jeden ostrý. Jak se tam dostal, zůstává záhadou.

„K této nešťastné události mělo dojít v rámci výcviku, který mohou studenti absolvovat ve svém volném čase,“ uvedla rektorka akademie Lucia Kurilovská.

V Žilině vykolejilo pendolino jedoucí z Prahy

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám