Hlavní obsah

Londýn šokoval nález kusů mrtvé v mrazáku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britští kriminalisté šetří šokující případ: pátrají po manželovi ženy, jejíž rozčtvrcené tělo bez údů bylo nalezeno ukryté v mrazáku jejich londýnském domě. Případ ostře sleduje již několik dní většina listů v zemi.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Policie oznámila, že ostatky šestatřicetileté Korejky Tae Hui Daltonové objevil její tchán v úterý večer.

Rodiče přišli na návštěvu, aby zjistili, proč se jejich třiatřicetiletý syn Paul už několik dní nikomu neohlásil. Během návštěvy se tchán podíval i do mrazáku a našel tam neobvykle mnoho balíčků zabalených do fólie.

"Při podrobnější prohlídce rodiče zjistili, že jde o části lidského těla," řekl policejní inspektor Nick Ephgrave vyšetřující hrůzný případ. K usmrcení ženy došlo podle něj kolem 31. května, od té doby je také muž nezvěstný.

Příčiny smrti oběti se zatím nepodařilo kvůli rozporcovanému tělu zjistit. "Manželé navštěvovali jazykový kurz v Kingstonu," uvedl k případu detektiv. Podle něj je hlavním podezřelým manžel zavražděné, který se naposledy ozval se matce v pondělí.

Jeho automobil VW Golf se o několik hodin později našel nedaleko nemovitosti Walton-on-Thames, jež mu patřila. "Měl by se ve vlastním zájmu přihlásit. Je jasné, že se v jejich domě stalo něco hrozného. Může nám vše vyjasnit," vzkázal prostřednictvím médií Paulovi detektiv.

Podle sdělovacích prostředků obývali manželé luxusní nemovitost na jihozápadním londýnském předměstí Kingston. Cenu domu internetový server CNN odhadl na 500 tisíc liber (asi 25 mil. Kč).

Reklama

Výběr článků

Načítám